Δημοπρασία έργων για την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ογδόντα σπουδαία έργα γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών θα δημοπρατηθούν από τον Οίκο Δημοπρασιών ΒΕΡΓΟΣ για τους σκοπούς της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών /Πόρτα Ανοιχτή.

Την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 στις 19.00, στο φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία για την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών /Πόρτα Ανοιχτή.

Όλα τα έργα που θα δημοπρατηθούν προσφέρθηκαν κυρίως από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, αλλά υπήρχαν και γενναιόδωρες προσφορές από οικογένειες καλλιτεχνών και από συλλέκτες.

Τα έργα θα εκτεθούν στο χώρο του Μουσείου, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια καθοριστικής παρουσίας στο πλευρό των παιδιών με εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα. Η φετινή δημοπρασία είναι η 17η, στη σειρά, που οργανώνεται από το 1979, πάντα με την πρόθυμη συμμετοχή σημαντικών ζωγράφων και γλυπτών και τη γενναιόδωρη ανταπόκριση της φιλότεχνης κοινωνίας.

Η Πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών Δάφνη Οικονόμου αναφέρει: «Η ανταπόκριση στο κάλεσμά μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία και είμαστε απέραντα ευγνώμονες σε όλους. Στην Πόρτα Ανοιχτή, πιστεύουμε στις απεριόριστες δυνατότητες των ανθρώπων με αναπηρίες, όπως πιστεύουμε ότι η τέχνη αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στη ζωή κάθε ανθρώπου. Η εκδήλωση «80 Καλλιτέχνες δίνουν το χέρι τους στα παιδιά της Πόρτας Ανοιχτής» εκφράζει και τις δύο αυτές αλήθειες και ελπίζουμε ότι το φιλότεχνο κοινό θα μας τιμήσει, στηρίζοντας τα υπέροχα παιδιά μας, που αξίζουν μία θέση στον ήλιο».

Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για το μοναδικό σε εύρος και ποιότητα έργο που επιτελείται στο Πρότυπο Κέντρο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή», όπου προσφέρονται καθημερινά και δωρεάν, εκπαίδευση και αποκατάσταση σε πάνω από 240 παιδιά και ενήλικες με κινητική αναπηρία.

Τρόποι συμμετοχής στη Δημοπρασία

1) Συμμετοχή με φυσική παρουσία στο χώρο της δημοπρασίας στις 24 Ιανουαρίου 2022
(Για κρατήσεις θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας Τηλ: 210-96 50 916)
2) Συμμετοχή με υποβολή γραπτής προσφοράς
3) Συμμετοχή με τηλεφωνική σύνδεση
4) Συμμετοχή με διαδικτυακή σύνδεση μέσω της ιστοσελίδας www.vergosauctions.com
Για δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ

Δημοπρασία:
Φουαγιέ Πολεμικού Μουσείου
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022, 7:00 μ.μ.

Έκθεση:
Φουαγιέ Πολεμικού Μουσείου
Σάββατο 22 Ιανουαρίου, 11:00 π.μ. έως 6:00 μ.μ.
Κυριακή 23 Ιανουαρίου, 11:00 π.μ. έως 6:00 μ.μ.
Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, 10:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -