ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Γλυφάδας: Σε νέο, σύγχρονο χώρο το Δημοτικό Ωδείο

Σε καινούργιες εγκαταστάσεις, στην οδό Γούναρη 199, μεταστεγάζεται το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας, εν αναμονή και της κατασκευής του Πολυχώρου Πολιτισμού που θα υποστηρίξει πολλές από τις λειτουργίες του και θα αποτελέσει κοιτίδα πολιτισμού. 

«Νέα έδρα για το Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας. Η μουσική παιδεία στην πόλη μας αναβαθμίζεται! Το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας μετακομίζει σε καινούργιες, σύγχρονες εγκαταστάσεις και περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του για τη νέα χρονιά. Μετά από 35 χρόνια στην οδό Μυστρά, ήταν πια εμφανές ότι οι παλιές υποδομές δεν μπορούσαν να καλύψουν τις νέες ανάγκες. Γρήγορα βάλαμε μπροστά τις διαδικασίες και όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες και πλέον είναι μεγάλη μας χαρά που το δημοτικό μας ωδείο μεταστεγάζεται σε ένα νέο, σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, που εκτείνεται σε δύο ορόφους στην οδό Γούναρη 199 (στο ισόγειο του κτιρίου που στεγάζεται ήδη το νέο ΚΕΠ).Ένα Δημοτικό Ωδείο με πολύ σημαντική προσφορά στον πολιτισμό, με σπουδαίους καθηγητές και με φοβερή δουλειά με τα παιδιά και τους νέους όλα αυτά τα χρόνια. Σημειώνουμε πως όταν με το καλό ολοκληρωθεί ο Πολυχώρος Πολιτισμού που κατασκευάζουμε στη διασταύρωση Παναγούλη και Μπακογιάννη, πολλές από τις λειτουργίες του ωδείου θα υποστηριχθούν παράλληλα και εκεί. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο νομικό μας πρόσωπο, το ΚΑΠΠΑ και πολύ σύντομα και σε καινούργιο εξειδικευμένο διαδικτυακό τόπο που ετοιμάζουμε. Συνεχίζουμε», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button