Δήμος Νέας Σμύρνης: 1o Φεστιβάλ Βρεφονηπιακών Σταθμών 2022

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μέσα σε ένα κλίμα χαράς, γεμάτο παιδικά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε, το 1ο Φεστιβάλ Βρεφονηπιακών σταθμών με τίτλο «100 χρόνια μνήμης – από τη Σμύρνη στη Νέα Σμύρνη» από το «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» Δήμου Νέας Σμύρνης.

Οι μικροί πρωταγωνιστές παρουσίασαν με τον δικό τους τρόπο εικόνες και παραστάσεις από την Σμύρνη. Το ενδιαφέρον διατηρήθηκε αμείωτο από τις δραστηριότητες που ακολούθησαν, τις μπαλονοκατασκευές, τα δώρα και τα κεράσματα.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών. Ο Δήμος της Νέας Σμύρνης συνεχίζει τις εκδηλώσεις μνήμης των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή με τους δημότες της πόλης αλλά και πολιτών από όλη την χώρα να τιμούν την επέτειο.Υπενθυμίζουμε πως συνεχίζονται και οι προβολές ταινιών μνήμης στο Δημοτικό κινηματογράφο από τον πολιτιστικό οργανισμό Νέας Σμύρνης αλλά και πλήθος άλλων εκδηλώσεων.

Τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή είναι ένα γεγονός που άπαντες θέλουν να διατηρήσουν άσβεστο στις μνήμες των πολιτών.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -