Δήμος Σύρου – Ερμούπολης: Έρχεται ο 2ος ποδηλατικός γύρος

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, ως επίσημος υποστηρικτής της δράσης του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Αθηνών, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στον 2ο Ποδηλατικό Γύρο 2022, στις 5 Ιουνίου 2022. 

Με σύνθημα «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο», εκφράζεται η επιθυμία να γίνει η δράση αυτή θεσμός και να αποτελέσει ένα ακόμα εφαλτήριο στη μάχη κατά του καρκίνου.

Η 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, είναι μια ημέρα μνήμης όσων νικήθηκαν και γιορτής για όλους τους επιζώντες. Παίρνοντας τη σκυτάλη από την 3η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα του Ποδηλάτου, σας καλούμε να φορέσουμε τις μπλούζες και τα σακίδια μας, να ανέβουμε ξανά στα ποδήλατά μας και να στείλουμε τις φωτογραφίες μας ως ένα μήνυμα ενσυναίσθησης και αισιοδοξίας για τη συνολική αντιμετώπιση της ασθένειας, αλλά και ενδυνάμωσης όλων των μικρών και μεγάλων μαχητών.

Με αυτή τη δράση αποσκοπούμε και στην ενίσχυση του «ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ». Το πρόγραμμα αυτό αφορά στη στήριξη ογκολογικών ασθενών σε κοινωνικό, ψυχολογικό και νοσηλευτικό επίπεδο στο σπίτι, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, η υποστήριξή σας θα αποτελέσει θεμέλιο λίθο. Δήμος Σύρου ποδηλατικός γύροςΣτην πόλη μας, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ,  καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, είτε με το ποδήλατό τους είτε χωρίς ποδήλατο, να βρεθούν όλοι μαζί στον μικρό αλλά συμβολικό ποδηλατικό γύρο.

Η διαδρομή θα έχει αφετηρία στις 18:00 στα Λαζαρέτα και ο τερματισμός  θα είναι  στην Πλατεία Μιαούλη.

Το κόστος συμμετοχής είναι στα οκτώ (8,00) ευρώ ανά άτομο και σε ομάδες άνω των έξι ατόμων είναι στα έξι (6,00) ευρώ ανά άτομο.

Όλα τα έσοδα θα αποσταλούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών ΚΕΦΙ για την στήριξη του προγράμματος ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ογκολογικών ασθενών «Μαζί και στο Σπίτι».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών καλέστε στο τηλ. της Προέδρου, κας Θεοδώρας Χαλκιά 6936075576 και της Αντιπροέδρου, κας Άννας-Μαρίας Δαλεζίου-Κουκάκη 6974430774  ή  στο site του συλλόγου  www.anticancerath.gr  και στο τηλ.210 6468222

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -