Είναι επίσημο: Το Ηνωμένο Βασίλειο θα διοργανώσει την Eurovision 2023

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο του χρόνου, όπως επιβεβαιώθηκε, σύμφωνα με το BBC.

Οι διοργανωτές του μουσικού διαγωνισμού αποφάσισαν ότι το σόου δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί στη νικήτρια Ουκρανία, λόγω της ρωσικής εισβολής που συνεχίζεται.

Το Ηνωμένο Βασίλειο ήρθε δεύτερο στο φετινό διαγωνισμό, έτσι η EBU ξεκίνησε συνομιλίες με το BBC ώστε να φιλοξενήσει την Eurovision 2023, οι οποίες και ευοδώθηκαν.

Δεν είναι ακόμη γνωστό ποια πόλη θα φιλοξενήσει, αλλά η Γλασκώβη και το Μάντσεστερ έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Όπως είναι γνωστό, ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision πρέπει να διοργανωθεί σε μια πόλη, η οποία πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Ο χώρος θα πρέπει να φιλοξενεί περίπου 10.000 θεατές, να είναι εύκολα προσβάσιμος από ένα διεθνές αεροδρόμιο και να διαθέτει αρκετά καταλύματα σε ξενοδοχείο για τουλάχιστον 2.000 αντιπροσώπους, δημοσιογράφους και θεατές.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -