ΕΙΝΑΠ: Στάση εργασίας την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σε στάση εργασίας προχωρά η ΕΙΝΑΠ σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Η ΕΙΝΑΠ, αποφάσισε τη συμμετοχή της στην πανελλαδική πανυγειονομική κινητοποίηση την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 με στάση εργασίας 8 π.μ – 1μ.μ., όπως αναφέρει.

Υπενθυμίζεται ότι οι υγειονομικοί υπάλληλοι την Πέμπτη 2/11/2023, συμμετέχουν σε 24ωρη πανελλαδική πανυγειονομική κινητοποίηση με στάση εργασίας 8 πμ-3 μμ στην Αττική και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια, σύμφωνα με απόφαση της ΠΟΕΔΗΝ.

Θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συγκέντρωση στην πλατεία Μαβίλη στις 8:30 πμ ενώ θα ακολουθήσει «πορεία σωτηρίας του ΕΣΥΕΚΑΒ, Πρόνοιας, στο υπουργείο Υγείας», όπως αναφέρει η ομοσπονδία των Υγειονομικών.

Η κινητοποίηση των υγειονομικών έχει τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ που καλεί σε συμμετοχή στη στάση εργασίας.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -