«Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες»: Το best seller βιβλίο γίνεται ταινία!

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.
Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας «Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες» που βασίζεται στο best seller βιβλίο. 

Η συγγραφέας Delia Owens ξεκίνησε να γράφει βιβλία, μαζί με τον σύζυγό της, μελετώντας τη χλωρίδα και τους υδροβιότοπους, μέχρι που εκείνη αποφάσισε να γράψει το πρώτο της μυθιστόρημα. Το αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστικό και η Reese Witherspoon αποφάσισε ότι θέλει να το κάνει αμέσως ταινία.

Η εταιρία παραγωγής της, Hello Sunshine, το ανέλαβε το 2020, με σεναριογράφο τη Lucy Alibar και σκηνοθέτιδα την Olivia Newman. Μιλάμε πραγματικά για γυναικεία υπόθεση. Η πρωταγωνίστρια Daisy Edgar-Jones υποδύεται την Kya, μία νέα γυναίκα που γίνεται ο βασικός ύποπτος σε δολοφονία. Η Kya έχει περάσει όλη της τη ζωή στην απομόνωση και μεγαλώνει μόνη της σε ένα σπίτι στους βάλτους. Ο μόνος που την υποστηρίζει και είναι πάντα στο πλάι της είναι ένα αγόρι που γνώρισε όταν ήταν μικρή. Η ιστορία της ξετυλίγεται και μαθαίνουμε τα πάντα για την Kya Clark.

Το soundtrack της ταινίας “Carolina” ανήκει στην Taylor Swift, εμπνευσμένο από την ομώνυμη τοποθεσία, και η Edgar-Jones, που γνωρίσαμε από το “Normal People” ταιριάζει άψογα με αυτό που φανταζόμασταν όταν διαβάζαμε το βιβλίο.

Δεν έχουμε παρά να κάνουμε υπομονή μέχρι τον Ιούλιο και την πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -