Έλτον Τζον: Ανακοίνωσε με βίντεο την μεγάλη επιστροφή του

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο Έλτον Τζον ενθουσίασε τους θαυμαστές του στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, αφού αποκάλυψε ότι θα είναι κοντά τους τον Ιανουάριο του 2023.

Μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Έλτον Τζον αποκάλυψε την επιστροφή του δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Instagram και κάνοντας την εξής ανακοίνωση: «Γεια σου Αυστραλία, “Kia Ora” Νέα Ζηλανδία! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα μοιραστώ μαζί σας τις τελευταίες μου συναυλίες της περιοδείας “Farewell Yellow Brick Road”, τον Ιανουάριο του 2023», ανέφερε στο βίντεο.

«Δεν το πιστεύω ότι έχουν περάσει τρία ολόκληρα χρόνια από την τελευταία μας συνάντηση, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κομητεία του Ώκλαντ που κράτησε τα εισιτήρια για τις προγραμματισμένες εκ νέου συναυλίες για τόσο πολύ καιρό».

Η παράσταση Έλτον Τζον είναι μια αναδρομή στην 50ετή μουσική του καριέρα, συμπεριλαμβανομένων μιας σειράς φωτογραφιών και βίντεο που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, για να τιμήσουν την τέχνη του.

«Υποσχέθηκα το 2020 ότι όταν επιστρέψουμε θα διοργανώσουμε μερικές ακόμη συναυλίες. Ξέρω ότι τα τελευταία εισιτήρια πουλήθηκαν γρήγορα και θέλω να μπορέσω να σας αποχαιρετήσω όλους! ….Ελάτε μαζί μου για μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, τραγούδια και ένα τρυφερό αντίο…».

Η περιοδεία του Βρετανού τραγουδιστή θα ξεκινήσει από το Νιούκαστλ της Νέας Νότιας Ουαλίας στις 10 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιανουαρίου στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -