Εμβολιαστικά κέντρα στο ΠΑΜΑΚ και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.
Οι χώροι του ΠΑΜΑΚ και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συνδράμουν την εμβολιαστική προσπάθεια κατά του κορωνοϊού.

Στη δημιουργία και λειτουργία έξι εμβολιαστικών κέντρων κατά του κορωνοϊού εντός των εγκαταστάσεών του προχώρησαν οι πρυτανικές αρχές του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ενώ εμβολιαστικό κέντρο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του και στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ).

Στόχος είναι η αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμένων φοιτητών και η διασφάλιση στον μέγιστο δυνατό βαθμό των συνθηκών της διά ζωής διδασκαλίας και λειτουργίας των τμημάτων.

Σύμφωνα με την αντιπρύτανη Φοιτητικών θεμάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Άννα Σπύρτου, «η απόφαση του ιδρύματος εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης της εθνικής εκστρατείας εμβολιασμού και τα εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργήσουν από τις 18 έως τις 22 Οκτωβρίου». Θα μπορούν να εμβολιαστούν οι φοιτήτριες-ές αλλά και πάσης φύσεως προσωπικό του ιδρύματος.

Τα εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργούν στην Κοζάνη (Πανεπιστημιούπολη Κοίλα – Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας – Κτίριο Α’ – Ισόγειο), στη Φλώρινα δύο εμβολιαστικά κέντρα: στη Γεωπονική Σχολή (Τέρμα Κοντοπούλου) και στη Σχολή Κοινωνικών & Ανθρωπιστικών Επιστημών (3ο χλμ Εθνικής Οδού Φλώρινας-Νίκης), στην Καστοριά (Περιοχή Φούρκα), στην Πτολεμαΐδα (Περιοχή Κεπτσέ) και στα Γρεβενά (6ο χλμ Παλαιάς Ε.Ο. Γρεβενών Κοζάνης).

Όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν, θα πρέπει να αποστείλουν έως την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου τα στοιχεία τους. Οι ώρες του εμβολιασμού είναι από 8:30 – 14:30.

Παράλληλα, εμβολιαστικό κέντρο έχει ήδη στηθεί στο ισόγειο του ΠΑΜΑΚ και συγκεκριμένα στο γραφείο του ιατρού εργασίας. Η λειτουργία του αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 29 του ίδιου μήνα.

Οι εμβολιασμοί θα γίνονται σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιώντας το σκεύασμα της Pfizer.

Τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας που επιθυμούν να εμβολιαστούν εντός του ΠΑΜΑΚ θα προγραμματιστούν τις επόμενες ημέρες, σε ώρες και εκεί από τις 8:30 έως τις 14:30.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -