Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Νέο πρόγραμμα για επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, καθώς η ακρίβεια και η εκτίναξη των τιμών στο ρεύμα και στο φυσικό αέριο τρομάζουν τα νοικοκυριά.

Πιο συγκεκριμένα, πρόγραμμα επιδότησης για την αντικατάσταση παλιών ηλεκτρικών συσκευών, οι οποίες στη συνέχεια θα ανακυκλώνονται, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Στόχος μας, όλα τα ελληνικά σπίτια να λειτουργούν με σύγχρονο και πιο οικονομικό ηλεκτρικό εξοπλισμό», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.

Με βάση αυτό, θα επιδοτείται η αντικατάσταση των παλαιών ηλεκτρικών συσκευών, οι οποίες και στη συνέχεια θα ανακυκλώνονται. Μένει να φανούν ποιες ακριβώς θα είναι οι προϋποθέσεις για το πρόγραμμα επιδότησης.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -