ΕΡΓΑΣΙΑ

EUROCERT: Δυναμική επέκταση στην Αίγυπτο

Η EUROCERT, η μεγαλύτερη αμιγώς Ελληνική Εταιρία Πιστοποίησης, αντίθετα στο αρνητικό κλίμα της κρίσης και της πανδημίας, επεκτείνεται δυναμικά και με σχεδιασμό στην μεγάλη και πολλά υποσχόμενη αγορά της Αιγύπτου, μέσω της σύναψης στρατηγικής συνεργασίας με την NEAR EAST SERVICES (NES).

H NEAR EAST SERVICES, η οποία  ιδρύθηκε το 1967 από Αιγυπτιακές εταιρείες, αποτελεί την κορυφαία εταιρεία δοκιμών, πιστοποίησης και επιθεώρησης στην Αίγυπτο.

Στo πλαίσιο της στρατηγικής συνεχούς ανάπτυξής της, η EUROCERT, με την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια δραστηριότητάς της και την συνεργασία της με την NEAR EAST SERVICES, έχει στόχο και δεσμεύεται να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πιστοποίησης ως Ελληνικός Φορέας και στην Αίγυπτο, οι οποίες περιλαμβάνουν την πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης και μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών βιομηχανικών ελέγχων.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών έχει ήδη αποφέρει την έκδοση μεγάλου αριθμού πιστοποιητικών στην Αίγυπτο, σε σημαντικές εταιρίες ηγέτιδες στον κλάδο δραστηριότητάς τους, όπως: η Bavarian Auto Group (θυγατρική της ΒΜW στην Αίγυπτο), Αrab Organization for Industrial, El Araby Group (όμιλος 11 εταιριών με 34000 εργαζόμενους), Alexandria National Refining & Petrochemicals, Royal Ceramica.


Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.

Η EUROCERT είναι ένας 100% Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί έναν ανεξάρτητο φορέα Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει πάνω από 50 υπηρεσίες Ελέγχων/Πιστοποιήσεων σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και η ναυτιλία.


 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button