Φινλανδία: Η ευτυχέστερη χώρα στον κόσμο προσφέρει δωρεάν διακοπές!

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Best Team
Best Team
Σε αυτήν την ενότητα δημοσιεύονται άρθρα από τους σπουδαστές της κορυφαίας Σχολής Δημοσιογραφίας στην Ελλάδα, New Media Studies του Σταμάτη Μαλέλη. Οι σπουδαστές υπογράφουν τα άρθρα τους υπό την εποπτεία της καθηγήτριας δημοσιογράφου Χρύσας Σαραντοπούλου για το μάθημα Αρχές Ψηφιακών Μέσων που διδάσκει στη New Media Studies. Όλα τα άρθρα των φοιτητών της Σχολής θα τα βρείτε δημοσιευμένα στο BestNews.GR .* Οι δημοσιογράφοι του αύριο βγαίνουν από τη New Media Studies. Η Χρύσα Σαραντοπούλου με την καθοδήγηση του Σταμάτη Μαλέλη, μεταλαμπαδεύει γνώση digital media, internet & social media αλλά και το πάθος της για τη δημοσιογραφία.

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, η Φινλανδία χαρακτηρίστηκε ως η πιο ευτυχισμένη χώρα. Όμως, η ευτυχία είναι για να μοιράζεται. Έτσι, προσκαλεί ταξιδιώτες από όλες τις χώρες για να τους μεταδώσει αυτό το αίσθημα χαράς!

Γράφει η Αθηνά Σκεπασιανού

Την περσινή χρονιά, η Φινλανδία αποφάσισε για πρώτη φορά να προσφέρει «σεμινάρια ευτυχίας» με όλα τα έξοδα πληρωμένα, στο Kuru Resort, ένα ησυχαστήριο στο Lake District.

Φέτος, το project συνεχίζεται, καθώς η σκανδιναβική χώρα καλεί όσους «ψάχνουν» την ευτυχία να συμμετάσχουν σε ένα πενθήμερο masterclass ευτυχίας. Το Ελσίνκι θα είναι ο πόλος έλξης, ενώ καλύπτονται όλα τα έξοδα των ταξιδιωτών για πέντε ημέρες. Το εν λόγω masterclass θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 14 Ιουνίου, υπό την καθοδήγηση των Helsinki Happiness Hackers.

Φινλανδία

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε: Φινλανδία

  • Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν έχουν προθεσμία έως τις 4 Απριλίου 2024 για να υποβάλουν αίτηση.
  • Θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να κάνετε αίτηση.
  • Η αίτηση είναι μια διαδικασία δύο σταδίων. Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει τη συμπλήρωση μιας απλής ηλεκτρονικής φόρμας (με στοιχεία όπως το όνομά σας, η ημερομηνία γέννησης και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Φινλανδία Φινλανδία

  • Το δεύτερο μέρος είναι μια πρόκληση στα social media. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται να δημοσιεύσουν μια φωτογραφία ή ένα βίντεο με το δικό τους «happiness hack». Προσθέστε ετικέτα στο @ourfinland στο Instagram ή στο @visitfinland.com στο Tiktok και χρησιμοποιήστε το hashtag #HelsinkiHappinessHacks για να βεβαιωθείτε ότι η ομάδα εντοπίζει τη δημοσίευσή σας.

Φινλανδία

ευτυχία

  • Με βάση τις υποβολές, το Visit Finland θα επιλέξει στη συνέχεια τους συμμετέχοντες.

    Η ομάδα των Happiness Hackers αποτελείται από τη Lena Salmi, μια 70χρονη πρώην κολυμβήτρια και αθλητική δημοσιογράφο που κάνει σκέιτμπορντ στο Ελσίνκι. Την Adela Pajunen, βιολόγο και συγγραφέα που υποστηρίζει την ευεξία με επίκεντρο τη φύση. Και τον Luka Balac, ιδιοκτήτη τριών διάσημων εστιατορίων στην πόλη.

Η διαμονή θα καλυφθεί από το κομψό ξενοδοχείο St. George Hotel στη φινλανδική πρωτεύουσα. Από εκεί, οι ταξιδιώτες θα εξερευνήσουν τη δυναμική φύση και τον πολιτισμό του Ελσίνκι μέσα από δραστηριότητες. ​​Περιλαμβάνει, κολύμβηση, ποδηλασία μέσα στο δάσος και ενασχόληση με τις τέχνες, το ντιζάιν και τη μαγειρική.

Διαβάστε επίσης:

Ο κ. Λευτέρης έχει γενέθλια και παραδίδει μαθήματα ζωής

Γράφει η Αθηνά Σκεπασιανού

Αθηνά Σκεπασιανού

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -