ΦΥΣΗ

Φυτά που σώθηκαν από τη φωτιά στον Άγιο Στέφανο θα μεταφυτευτούν στο Χαλάνδρι

Χιλιάδες φυτά που επέζησαν από την φωτιά στον Άγιο Στέφανο πλέον «φιλοξενούνται» στον Δήμο Χαλανδρίου.

Προέρχονται από ιδιόκτητο φυτώριο, ο ιδιοκτήτης του οποίου προθυμοποιήθηκε να τα δωρίσει, αρκεί να μην καταστραφούν κι έτσι ήρθε σε επικοινωνία ο ίδιος με τον Δήμο Χαλανδρίου.

Η δημοτική Αρχή ανέλαβε την επιχείρηση με τέσσερα οχήματα, επανδρωμένα με εργαζόμενους του δήμου και εθελοντές και μαζί με τον ίδιο τον δήμαρχο, Σίμο Ρούσσο, μετέβησαν στην περιοχή για να τα παραλάβουν.φυτά Άγιος Στέφανος Χαλάνδρι Αρχικά έχουν μεταφερθεί στον χώρο Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου και σταδιακά θα φυτευτούν σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης.

«Οι χαμένοι μέσα στις στάχτες κόποι των ανθρώπων δεν θα πάνε τελικά χαμένοι. Στεκόμαστε με σεβασμό στη μεγαλοψυχία ενός ανθρώπου που μέσα στην προσωπική του καταστροφή, βρήκε το κουράγιο να μας δώσει ελπίδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Χαλανδρίου και πρόσθεσε: «Εκ μέρους όλων των πολιτών του Χαλανδρίου ένα ευχαριστώ στον κ. Παπαδημητρίου για την προσφορά, αλλά κυρίως για την ελπίδα».

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button