Γιατροί του Κόσμου: Δωρεάν μπουκάλια με νερό άστεγους για το καλοκαίρι

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Παλέτες με μπουκάλια με νερό για τους άστεγους παραδόθηκαν στους «Γιατρούς του Κόσμου», με πρωτοβουλία του Μεγάρου Μαξίμου.

Τα εμφιαλωμένα νερά θα μοιράσουν οι ομάδες Streetwork σε Αθήνα και Πειραιά ενώ σχετική ανάρτηση, ευχαριστώντας το Μέγαρο Μαξίμου έκαναν οι «Γιατροί του Κόσμου».

«Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Σταμάτη, σήμερα παραλάβαμε στα γραφεία μας από την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. παλέτες με Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό, με σκοπό την υποστήριξη των άστεγων και ευάλωτων συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη, καθώς βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.Γιατροί του κόσμου νερό άστεγοιΤα εμφιαλωμένα νερά θα μοιράσουν οι ομάδες Streetwork των Γιατρών του Κόσμου κατά τη διάρκεια των υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και του Πειραιά, σε συνανθρώπους μας που διαβιούν χωρίς στέγη. Ευχαριστούμε θερμά τους Γενικούς Γραμματείς και την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. για την πολύ σημαντική δωρεά τους προς τους Γιατρούς του Κόσμου», έγραψαν στην ανάρτηση οι «Γιατροί του Κόσμου».

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -