Sunday, 8 November 2025

Γνωστοί καλλιτέχνες παίζουν στο απόλυτο σκοτάδι για έναν καλό σκοπό

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Δύο ιδιαίτερα μουσικά ταξίδια γεμάτα συναίσθημα και μοναδικές ερμηνείες διοργανώνονται την Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου!

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου η πηγαία ερμηνεύτρια Φωτεινή Βελεσιώτου και ο βιρτουόζος κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης έρχονται στη σκηνή του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, για μια συναυλία στο σκοτάδι με μοναδικό ειδικό βάρος και μας παρουσιάζουν τα παντοτινά διαμάντια του Μούτση, του Βίρβου, του Καλδάρα, του Γκάτσου, του Ξαρχάκου, του Ρασούλη κ.α. αλλά και τραγούδια σταθμούς από τη δισκογραφία της Φωτεινής (Μέλισσες, Διόδια κ.α.).

Μία μέρα μετά, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου έρχεται η σειρά της ταλαντούχας ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού Γεωργίας Νταγάκη, του χαρισματικού ερμηνευτή και τραγουδοποιού Ορέστη Ντάντου και του ακούραστου μουσικού παραγωγού & τραγουδοποιού Κος Κ να έρθουν στη σκηνή του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, για να παρουσιάσουν την δική τους συναυλία στο απόλυτο σκοτάδι, η οποία θα μας επιτρέψει να δούμε τις μουσικές ιστορίες τους πιο καθαρά από ποτέ!

Ανατρεπτικές διασκευές και ερμηνείες σε δύο ξεχωριστές παραστάσεις στο απόλυτο σκοτάδι, που αφήνουν το μυαλό ελεύθερο και τις μνήμες να ταξιδεύουν.

Τα έσοδα και των δύο παραστάσεων θα διατεθούν για την οικονομική και επικοινωνιακή ενίσχυση του του συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» και του κέντρου ενδυνάμωσης των ατόμων που εργάζονται στο σεξ «Red Umbrella Athens».

Facebook Events:

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου: Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση εδώ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου: Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση εδώ

Μπείτε στην ομάδα μας να ενημερώνεστε για όλα τα καλά νέα από το 1ο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε το Bestnews στο Facebook [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Newsletter

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καλά νέα που θα σας φτιάχνουν τη μέρα!