ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΜΟΥΣΙΚΗ

Heroes: 6.000 άνθρωποι, μια φωνή, ένα τραγούδι για τους γιατρούς και νοσηλευτές

Μόνο συγκίνηση προκαλεί το βίντεο όπου 6.000 άνθρωποι, από 45 χώρες τραγουδούν το αριστούργημα του David Bowie, Heroes.

Πάνω από 6.000 άνθρωποι από 45 χώρες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Pub Choir και τραγούδησαν το Heroes του David Bowie, σε απόλυτο συγχρονισμό, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Μπορούμε να γίνουμε ήρωες, μόνο για μια μέρα” τραγουδούν όλοι μαζί και καθένας από το σπίτι του και στέλνουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης σε γιατρούς και νοσηλευτές όλου του κόσμου που μάχονται κατά του κορονοϊού για να κρατήσουν όλους εμάς ασφαλείς. Σε αυτούς άλλωστε είναι αφιερωμένο το βίντεο.

Σε τρεις μέρες 6 χιλιάδες άνθρωποι τραγούδησαν τους στίχους του μεγάλου David Bowie υπό τους ήχους της κιθάρας της Waveney Yasso.

Η επεξεργασία του βίντεο έγινε από το Sleepy Mountain Films.

Pub Choir είναι ένα μουσικό δρώμενο το οποίο δημιουργήθηκε στο Μπρισμπειν της Αυστραλίας το Μάρτιο του 2017 από τις Megan Bartholomew & Astrid Jorgensen. Ξεκίνησε ακριβώς απ αυτό που λέει τ όνομα του. Από μια παμπ με μια χορωδία και προσκαλούν όλους να συμμετέχουν καθώς όπως λένε όλοι μπορούν να τραγουδήσουν!

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα

Back to top button