Η Αττική Οδός θα επεκταθεί προς Λαύριο και Ραφήνα

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Προχωρούν οι διαδικασίες για τις επεκτάσεις της Αττικής Οδού προς Λαύριο και Ραφήνα, όπως δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στο 5ο Autoforum.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που αναμένεται να διαμορφώσουν έναν νέο οδικό χάρτη της Αττικής, μεταξύ των οποίων είναι και η επέκταση του εν λόγω αυτοκινητοδρόμου.

Όσον αφορά την επέκταση της Αττικής Οδού, από τη μία πλευρά, σύμφωνα με το carandmotor.gr, θα έχουμε συνέχιση του αυτοκινητοδρόμου προς το λιμάνι της Ραφήνας με παράκαμψη της Λ. Μαραθώνος και των πολυάριθμων φαναριών, και από την άλλη θα γίνει η διαπλάτυνση του υφιστάμενου δρόμου από το Μαρκόπουλο έως το λιμάνι του Λαυρίου.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον υπουργό, προχωράει και η διαδικασία του Ανταγωνιστικού Διαλόγου για την επέκταση του Προαστιακού προς τα ανατολικά, δηλαδή προς τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Υπενθυμίζεται ότι πέρα από τις επεκτάσεις προς Λαύριο και Ραφήνα, προβλέπεται επέκταση της Αττικής Οδού τόσο (Δυτικής Περιφερειακής Υμηττού) προς Λ. Βουλιαγμένης όσο και στην Εθνική Οδό μέσω του νέου τμήματος της Λ. Κύμης.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -