Η επίσκεψη του αντιπροέδρου της Βραζιλίας και το γεύμα στην πρεσβευτική κατοικία

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο Αντιπρόεδρος της Βραζιλίας βρέθηκε στην Αθήνα με ένα πλήρες πρόγραμμα συναντήσεων με Βραζιλιάνους της Ελλάδας, φίλους, διπλωμάτες και επιχειρηματίες.

Συνάντηση είχε και με τον  Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Πικραμμένο.

Ο κ.Hamilton Mourāo συνοδευόταν από τον Πρέσβη της Βραζιλίας στην Αθήνα, κ. Roberto Abdalla.  

Κατά την συνάντηση συζητήθηκε η ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων σε πολιτικό, οικονομικό και πολιτισμικό επίπεδο καθώς και ζητήματα σχέσεων της Βραζιλίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης  συναντήθηκε με τον πρόεδρο της μικτής κοινοβουλευτικής ομάδας φιλίας Ελλάδος-Βραζιλίας, κο Μάξιμο Σενετάκη.

Roberto Abdalla, πρέσβης της Βραζιλίας στην Ελλάδα, Παναγιωτα Δρασιουδη, Hamilton Mourao (αντιπρόεδρος της Βραζιλίας), Paula Mourao, σύζυγος αντιπροέδρου, ΔΡ Ιωάννης Λύρας πρόξενος της Βραζιλίας, Γιώργος Σπανος και Αλινη Σπανού( ομιλος Βιοϊατρική- σύζυγος Βραζιλιάνα)

Εκτός αυτών ο πρόεδρος των επιχειρηματιών ναυτιλίας εφοπλιστής κ Παναγιώτης Τσάκος παρέθεσε επίσημο  δείπνο. Ακολούθησε δεξίωση στην πρεσβευτική κατοικία. Ο Αντιπρόεδρος Μουράο είναι απόστρατος στρατηγός 5 αστέρων. Στη δεξίωση παρευρέθηκε και ο Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας με έδρα τον Πειραιά, Ιωάννης Λύρας.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -