ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

«Η Γκρι Ζούγκλα»: Μία animation ταινία της 8χρονης Ελπίδας Φλωράκη

Η οκτάχρονη Ελπίδα δημιούργησε την ταινία «Η Γκρι Ζούγκλα», μια ανάσα ζωής μέσα στην καραντίνα.

Ο ήρωάς μας, ένα ελεφαντάκι, ζει στην γκρι ζούγκλα που την σκεπάζει ένα μαύρο σύννεφο! Θέλοντας να δει τι υπάρχει πέρα από το μαύρο σύννεφο που τους κάνει όλους φοβισμένους και λυπημένους, ξεκινάει το ταξίδι του.

Το ταξίδι της Ελπίδας στο χώρο του κινηματογράφου ξεκίνησε στο εργαστήρι κινηματογράφου Cine Like Lab του Ηλία Φλωράκη, του πατέρα της. Ένα εργαστήρι κινηματογράφου για παιδιά που συνεργάζεται με σχολεία και φεστιβάλ -δια ζώσης ή διαδικτυακά-, δημιουργώντας ταινίες με διάφορες τεχνικές.

Πρώτη ταινία της Ελπίδας: «Άλλη μια μέρα στο σπίτι», ταινία φτιαγμένη με playmobil και την τεχνική του stop motion, για να δώσει ιδέες για το τι μπορούμε να κάνουμε τις μέρες της καραντίνας στο σπίτι.

Μετά την Εύφημο Μνεία που έλαβε στο Stone Flower Film Festival στη Ρωσία, η ταινία «Η Γκρι Ζούγκλα» ταξιδεύει στο International Youth Film Festival Plasencia Encorto στην Ισπανία.

Δείτε παρακάτω την ταινία:

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button