Η νέα φανέλα της Μπάρτσα που τρομάζει τον κόσμο

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ο σύλλογος της Μπάρτσα ακολουθεί τα βήματα συλλόγων όπως η Ζαμόρα και η Παλένθια, που στην εποχή τους ήδη λάνσαρε ελαστικά με σχέδια της ανθρώπινης ανατομίας.

Η Μπαρτσελόνα προετοιμάζει τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 125ης επετείου της, η οποία θα γιορταστεί το 2024. Μεταξύ των κινήσεων marketing είναι και η κυκλοφορία μιας φανέλας σε περιορισμένη έκδοση για να τιμήσει μια τόσο σημαντική ημερομηνία.

Όπως διέρρευσε είναι σχεδιασμένη από τη Nike, τη φίρμα που ντύνει τον σύλλογο της Barça, έχει γίνει γνωστό μέσα από τα social media και προκαλεί ήδη πολυάριθμα σχόλια από τους θαυμαστές της.

Η αναμνηστική φανέλα για την επέτειο της Μπάρτσα, που κυκλοφόρησε από τον λογαριασμό X (πρώην Twitter) @memorabilia1899, είναι μαύρη και έχει το έμβλημα κεντραρισμένο στο στήθος.

Μπάρτσα

Αυτό όμως που έχει τραβήξει την προσοχή και έχει προκαλέσει επικριτικά σχόλια από τους followers είναι τα σχέδια με μοτίβο ανθρώπινης ανατομίας (!).

Μια καρδιά και το κυκλοφορικό σύστημα διακοσμούν τη φανέλα που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 με το σύνθημα «Culers del món».

Αυτή η τολμηρή πρόταση, ωστόσο, δεν είναι καινούργια στο ισπανικό ποδόσφαιρο, επειδή οι σύλλογοι χαμηλότερων κατηγοριών έχουν ήδη φορέσει παρόμοιο σχέδιο.

Αυτή είναι η περίπτωση της Θαμόρα CF, η οποία ήδη το 2018 εξέπληξε με την παρουσίαση ενός τρίτου κιτ με το ανθρώπινο κυκλοφορικό σύστημα και το σήμα στη καρδιά.

Δύο χρόνια νωρίτερα, το 2016, η Palencia είχε παρουσιάσει παρόμοιο σχέδιο το οποίο τώρα το παίρνει η Μπαρτσελόνα.

Μάλλον… τρομακτική. Να δούμε αν τελικά την κυκλοφορήσουν ή θα την πάρουν πίσω…

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -