Ο Θοδωρής Κολυδάς, με νέα του ανάρτηση συνοδευόμενη από ένα timelapse με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων έως και την Τρίτη του Πάσχα, σχολιάζει τις καιρικές συνθήκες της Μεγάλης Εβδομάδας και των γιορτών.
Όπως αναφέρει, το καιρικό μοτίβο δεν πρόκειται να παρουσιάσει σημαντικές αλλαγές. Εκτός από τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Παρασκευή, όπου προβλέπονται βροχές κυρίως σε περιοχές της δυτικής και βόρειας Ελλάδας, ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος.
Παράλληλα, τονίζει πως οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν σε επίπεδα υψηλότερα από τα συνηθισμένα για την εποχή, δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για τις πασχαλινές ημέρες.
«Δεν αλλάζει σημαντικά το σκηνικό του καιρού, αν και κάπως περισσότερα φαινόμενα θα έχουν την Μ.Τρίτη και Μ. Παρασκευή τα δυτικά και βόρεια», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς.
«Οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν πάνω από τα κανονικά επίπεδα και οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα περισσότερα πελάγη τα 5-6 μποφόρ. Καλή Ανάσταση», καταλήγει.







