ΑΣΤΕΙΑ

Κοινωνικά αποστασιοποιήμενη βάπτιση με νεροπίστολο

Από αγιασμό με νεροπίστολο μέχρι εξομολογήσεις σε πάρκινγκ, οι άνθρωποι του Θεού κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τους πιστούς, πάντα με πρώτο γνώμονα την ασφάλειά τους.

Στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας με τον κοροναϊό έχουν προσαρμοστεί οι πάντες: απλοί πολίτες, εργαζόμενοι και επαγγελματίες, ακόμα και οι ιερείς.

Έτσι, και κάποιοι ιερείς στις ΗΠΑ και τον Καναδά «δανείστηκαν» την ιδέα του νεροπίστολου και την εφάρμοσαν στο Θείο Μυστήριο της βάπτισης.

Διατηρώντας απόσταση δύο μέτρων, ο παπάς ρίχνει με νεροπίστολο το αγιασμένο νερό στο μωράκι το οποίο κρατούν οι γονείς του.

Οι γονείς και το παιδί τους – όταν μεγαλώσει – σίγουρα θα κοιτούν τις φωτογραφίες από τη βάπτιση και θα χαμογελάνε με τον πρωτότυπο τρόπο που «σημαδεύτηκε» το σημαντικό αυτό γεγονός.

Ωστόσο, πολλές ήταν και οι αντιδράσεις από εκείνους που υποστηρίζουν ότι ο πάστορας προσβάλλει και υποτιμά το μυστήριο της βάπτισης, κρατώντας ένα όπλο μέσα σε ιερό χώρο

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Σχετικά άρθρα

Back to top button