Friday, 2 October 2025

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από το prequel του «The Hunger Games»

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Kυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το αναμενόμενο prequel του «The Hunger Games».

Το «The Ballad Of Songbirds And Snakes» (Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών) που βασίζεται στον prequel του ομώνυμου βιβλίου «The Hunger Games» της Suzanne Collins, επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά ότι έρχεται στην κινηματογραφική οθόνη το 2020.

Σεναριακά η ιστορία ακολουθεί τα νεαρά χρόνια της President Snow, δηλαδή του κακού που υποδύεται ο Donald Shutherland. Στην νεαρή του εκδοχή θα τον υποδυθεί ο Tom Blyth καθώς θα συναντηθεί με την Lucy Gray Baird (που υποδύεται η Rachel Zegler).

Στο πρώτο teaser, εμφανίζεται ένα παγωμένο πουλί και ένα φίδι σε ένα κλαδί, λίγο πριν ο πάγος σπάσει και αποκαλύψει τα χρυσά πλάσματα.

«Το 2023 ο κόσμος θα ανακαλύψει ποιος είναι το πουλί και ποιος το φίδι».

Η ταινία επικεντρώνεται σε έναν 18χρονο Coriolanus Snow, στον οποίο ανατίθεται ο μέντορας Baird κατά τη διάρκεια των 10ων Αγώνων Πείνας.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Αγαπώ τις ταινίες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι μέρος τους. Είμαι τόσο ευγνώμων που αυτή είναι η ζωή μου. Ευχαριστώ που ήσασταν σε αυτή τη βόλτα μαζί μου. Τα λέμε αργότερα» έγραψε η Zegler, μόλις την περασμένη εβδομάδα που ανακοινώθηκε η συμμετοχή της.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου του 2023 με σκηνοθέτη τον Francis Lawrence, ο οποίος σκηνοθέτησε τρεις από τις τέσσερις πρωτότυπες ταινίες του Hunger Games, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Collins, Michael Ardnt και Michael Lesslie.

«Η Lionsgate ήταν πάντα το κινηματογραφικό σπίτι των Αγώνων Πείνας και χαίρομαι που επιστρέφω σε αυτούς με αυτό το νέο βιβλίο» είπε η Collins.

Μπείτε στην ομάδα μας να ενημερώνεστε για όλα τα καλά νέα από το 1ο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε το Bestnews στο Facebook [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Newsletter

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καλά νέα που θα σας φτιάχνουν τη μέρα!