Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ με την Έμμα Στόουν ως Κρουέλα ντε Βιλ!

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το πρώτο τρέιλερ της Ντίσνεϊ της επερχόμενης ταινίας βασισμένο στον χαρακτήρα της Κρουέλα ντε Βιλ δόθηκε στην δημοσιότητα με την Έμμα Στόουν σε δράση ως η εμβληματική, αδίστακτη ηρωίδα για πρώτη φορά.

Στο νέο τρέιλερ, η Έμμα Στόουν παρουσιάζεται ως Κρουέλα σε νεαρή ηλικία με κόκκινο, πανκ μαλλί, ενώ αργότερα εμφανίζεται με περισσότερες ομοιότητες με την κλασσική εικόνα του χαρακτήρα των 101 σκυλιών της Δαλματίας στις χαρακτηριστικές ασπρόμαυρες αποχρώσεις.

Η νεαρή Κρουέλα φαίνεται να οδεύει προς το πολυκατάστημα του Λονδίνου Liberty και δηλώνει: «Από την αρχή συνειδητοποίησα ότι βλέπω τον κόσμο με διαφορετικά μάτια απ′ ότι οποιοσδήποτε άλλος… Αυτό δεν έκατσε καλά για κάποιους ανθρώπους. Αλλά δεν ήμουν (για να ικανοποιώ) όλους τους ανθρώπους… Ισως να φοβόντουσαν ότι θα ήμουν … ψυχάκιας. Αλλά η νέα μέρα φέρνει και νέες ευκαιρίες».

Το τρέιλερ επίσης προσφέρει υλικό με την Κρουέλα να φθάνει σε έναν χορό μεταμφιεσμένων και να κάνει μια αποκαλυπτική εμφάνιση, και μετά να καβαλά μια μοτοσυκλέτα, ενώ δείχνει λιγότερο εκθαμβωτική απ′ ότι έχουμε συνηθίσει αυτό τον χαρακτήρα.

«Γεννήθηκα λαμπρή, γεννήθηκα κακή, και λίγο τρελή», ακούγεται να λέει στο τέλος του τρέιλερ.

Η Κρουέλα ντε Βιλ για πρώτη φορά εμφανίστηκε στην σκηνή στο φιλμ της Ντίσνεϊ 101 Σκυλιά της Δαλματίας την δεκαετία του 1950 και στην συνέχεια έγινε μια από τις πιο φημισμένες κακές της έβδομης τέχνης. Ενσαρκώθηκε από την Γκλεν Kλόουζ χαρακτηριστικά σε δυο ριμέικ.

Η νέα ταινία της Κρουέλα θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Μαΐου 2021.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας:

http://https://www.youtube.com/watch?v=gmRKv7n2If8&feature=emb_title

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -