Ο νέος Διοικητής της ΕΛΔΥΚ, Συνταγματάρχης Πεζικού Σπυρίδων Γκουλούσης, επισκέπτηκε το Υπουργείο Άμυνας και έγινε δεκτός από τον Βασίλη Πάλμα.
Γράφει: Ο Σάκης Θεοδωρόπουλος
Τριάντα οκτώ ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ως νέος διοικητής της ΕΛΔΥΚ, ο Συνταγματάρχης Σπυρίδων Γκουλούσης, μετέβη σήμερα στο Υπουργείο Άμυνας της Κύπρου, όπου έγινε δεκτός από τον Υπουργό, Βασίλη Πάλμα. Επίσης το παρών έδωσε και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Θεοδώρου.
Ο κύριος Πάλμας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Χ, ευχήθηκε στον νέο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ καλή επιτυχία στα καθήκοντα που ανέλαβε και εξέφρασε τις ευχαριστίες του, εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, για τη διαχρονική παρουσία της Ελληνικής Δύναμης στο νησί, καθώς και για την ουσιαστική συμπαράσταση της Ελλάδας, προς την Κύπρο.
Πηγή: Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων
Αν θέλετε να διαβάσετε κι άλλα νέα από την Κύπρο, πατήστε: ΕΔΩ
Γράφει: Ο Σάκης Θεοδωρόπουλος









