Tuesday, 17 June 2025

l’artigiano: Προσέφερε το πιο απολαυστικό έπαθλο στo Survivor!

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Η lartigiano ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο προσφέροντας ως έπαθλο πίτσες της στους παίκτες του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ, SURVIVOR, στο επεισόδιο της  Κυριακής 24 Ιανουαρίου!

Οι χειροποίητες και λαχταριστές πίτσες lartigiano Sweet Chilli Philly εξέπληξαν ευχάριστα τους νικητές που είχαν την ευκαιρία, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους στα αγωνίσματα, να απολαύσουν αυθεντικό φαγητό με την υπογραφή της lartigiano. Η γεύση της πίτσας ενθουσίασε τη μπλε ομάδα, καθώς συνδυάζει την εκρηκτική sweet chilli sauce με το κρεμώδες τυρί και τα λαχταριστά φιλετάκια φρέσκου κοτόπουλου, μαζί με ένα μείγμα αυθεντικών τυριών, μοτσαρέλα και γκούντα και ολόφρεσκα μανιτάρια πάνω στη φρέσκια ζύμη l’artigiano, που ζυμώνεται καθημερινά και ωριμάζει για 24 ώρες!

Οι πιο αυθεντικές ιταλικές γεύσεις επέστρεψαν για μια ακόμα φορά στον Άγιο Δομίνικο δικαιώνοντας τον αγώνα της μπλε ομάδας!

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της και βγείτε χορτασμένοι!

 

Λίγα λόγια για τη lartigiano:

Η lartigiano, το αγαπημένο brand ιταλικού φαγητού, ιδρύθηκε το 1993 και συνδυάζει τις αξίες της ιταλικής κουζίνας με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενός σύγχρονου εστιατορίου, διατηρώντας ωστόσο τις τιμές σε προσιτό επίπεδο για τους καταναλωτές. Με επιλεγμένες πρώτες ύλες, κάθε γεύμα ετοιμάζεται τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ η εταιρεία δίνει σταθερά ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή δημιουργία νέων γευστικών προτάσεων και μοναδικών συνδυασμών σε πιάτα που ενθουσιάζουν τους καταναλωτές. Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί συνολικά 21 καταστήματα.

 

Μπείτε στην ομάδα μας να ενημερώνεστε για όλα τα καλά νέα από το 1ο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε το Bestnews στο Facebook [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Newsletter

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καλά νέα που θα σας φτιάχνουν τη μέρα!