La Casa De Papel: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του φινάλε

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Eίμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο και εκρηκτικό φινάλε του La Casa De Papel και το Netflix μας το υπενθύμισε με ένα πρώτο trailer από το Vol. 2 της 5ης και τελευταίας σεζόν.

Η άλλοτε ποτέ «Τέλεια Ληστεία» μετατράπηκε σε αιματοβαμμένο εφιάλτη για τους μασκοφόρους ληστές, όπως είδαμε στα πρώτα πέντε επεισόδια της 5ης σεζόν και στα υπόλοιπα πέντε που απομένουν, θα δούμε πως κλείνει μια για πάντα η ιστορία τους.

Ο δημιουργός του La Casa De Papel, Alex Pina μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το Vol. 2 του φινάλε λέγοντας:

«Αποφασίσαμε να δουλέψουμε σε ένα πολύ επιθετικό ύφος και είδος τοποθετώντας τη Συμμορία με την πλάτη στον τοίχο. Στο Volume 2 επικεντρωθήκαμε στην συναισθηματική κατάσταση των χαρακτήρων. Ένα ταξίδι στον συναισθηματικό τους χάρτη που μας συνδέει απευθείας με την αναχώρησή τους. 

Η αδρεναλίνη ζει στο DNA της Τέλειας Ληστείας. Κάθε 30 δευτερόλεπτα γίνεται κάτι που αναστατώνει τους χαρακτήρες και κάτι που δίνει στροφές στη δράση. Η αδρεναλίνη μαζί με τα ολοένα και πιο έντονα συναισθήματα από τους απίθανα περίπλοκους, συγκλονιστικούς και απρόβλεπτους χαρακτήρες συνεχίζονται μέχρι το τέλος της ληστείας στην Τράπεζα της Ισπανίας. 

Ωστόσο η Συμμορία θα βρεθεί σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις και σε έναν άγριο πόλεμο: είναι το πιο επικό μέρος από όλα τα μέρη που έχουμε γυρίσει». 

To Β’ Μέρος της 5ης σεζόν του La Casa De Papel θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix. 

Δείτε το τρέιλερ:

http://https://www.youtube.com/watch?v=i34M3ejd_0k

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -