ΜΟΥΣΙΚΗΠΡΟΣΩΠΑ

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έκανε εκπομπή με καλεσμένη στο στούντιο τη μητέρα του

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει αφήσει για λίγο τις κουζίνες και μένει σπίτι. Ο κριτής του MasterChef ωστόσο, ασχολείται με κάτι που αγαπά. Ο λόγος φυσικά για τη μουσική.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, τώρα, που μένει σπίτι, φαίνεται πως ξεκίνησε μια νέα καριέρα, καθώς εδώ και καιρό έχει δική του ραδιοφωνική εκπομπή στο διαδίκτυο.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Χθες, μέσω της εκπομπής του έκανε αφιέρωμα στη Μαρινέλλα και τον Κώστα Χατζή έχοντας πλάι του την μεγαλύτερη θαυμάστρια της τραγουδίστριας, τη μητέρα του, Μαρία. Μάλιστα, ο ίδιος μοιράστηκε μέσω Facebook μια φωτογραφία της μητέρας του από το παρελθόν μαζί με τη Μαρινέλλα. Ενώ κατά τη διάρκεια του αφιερώματος, οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί σε ένα instastory του chef!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει τεράστια αδυναμία στη μητέρα του και στο παρελθόν είχε αναφέρει: «Με τον αδερφό μου έχουμε μεγαλώσει μόνο με τη μητέρα μας, οπότε είναι η μεγάλη μας αδυναμία. Επειδή είμαι κοπρίτης, η μητέρα μου μένει Νέα Σμύρνη, εγώ είμαι στο Φάληρο και πηγαίνει η κακομοίρα παίρνει τα ρούχα από το Φάληρο, τα πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη, τα πλένει και τα ξαναγυρνάει. Αυτό είναι ο ορισμός του κοπρίτη. Δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια και είχε 4 δουλειές για να μας μεγαλώσει».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έκανε εκπομπή με καλεσμένη στο... στούντιο τη μητέρα του

Σχετικά άρθρα

Back to top button