Μαθητική συναυλία στο Αττικό Άλσος για τους τετράποδους φίλους μας

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μία συναυλία με κορυφαίους καλλιτέχνες για τα αδέσποτα ζώα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 19:30, στο θέατρο «Κατίνα Παξινού», στο Αττικό Άλσος.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Λυκείου ΙΒ – Κολλεγίου Ψυχικού και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Παρκών, Αλσών & Υγείας Ζώων, κ. Ελευθερίας (Ρίτας) Πικρού-Μωραϊτάκη.

Τα παιδιά θα τραγουδήσουν για τα αδέσποτα, με στόχο να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα τετράποδα ζώα, ενώ παράλληλα θα στείλουν ένα μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης για όλα αυτά τα πλάσματα που καθημερινά αναζητούν μια καλύτερη τύχη.

Στη μεγάλη συναυλία θα λάβουν μέρος κορυφαίοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων, ο συνθέτης – ερμηνευτής Πασχάλης Τόνιος, το μουσικό σύνολο του Θανάση Πολυκανδριώτη «Οι Επόμενοι», καθώς επίσης και η Μπέσσυ Αργυράκη.

Επίσης, θα συμμετάσχουν μαθήτριες και μαθητές του Κολλεγίου Ψυχικού αλλά και εθελοντές Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

H είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -