Μαζωνάκης: Πήρε το Μετρό… για Πειραιά να γυρίσει στα παλιά… και αποθεώθηκε!

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέβηκε βόλτα στον Πειραιά με το Μετρό. “Όλα τα λεφτά” η νεαρή κοπέλα που του έστελνε φιλάκια από μακριά φωνάζοντας: “Για σένα πήρα τη γούνα, για να σου μοιάζω”!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής επιβιβάστηκε στο μετρό στο Σύνταγμα και βγήκε στον σταθμό Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Το βίντεο αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου και φαίνεται όλη η διαδρομή του.

Το βλέπουμε συχνά-πυκνά στο εξωτερικό με μεγάλους σταρ να “πειραματίζονται” και να καταγράφουν τις αντιδράσεις του κόσμου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Άλλοι, κοιτάνε να είναι πιο… καμουφλαρισμένοι, για να διαπιστώσουν αν θα τους αναγνωρίσει ο κόσμος. Κάτι ανάλογο έκανε και ο Έλληνας Γιώργος Μαζωνάκης, που πήρε το Μετρό για να “κατέβει” Πειραιά και προκάλεσε… χαμό.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήρε το μετρό και «γύρισε στην παλιά του γειτονιά»
Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήρε το μετρό και «γύρισε στην παλιά του γειτονιά»

“Θέλω να γυρίσω στα παλιά” έχει τραγουδήσει ο 50χρονος καλλιτέχνης, γέννημα θρέμμα της Νίκαιας, οπότε είπε να… γυρίσει στα παλιά και πήγε μια βόλτα στον Πειραιά. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, επιβιβάστηκε στο Μετρό και στη συνέχεια περπάτησε στην Πλατεία Θεάτρου, με τη συνοδεία του να καταγράφει τις αντιδράσεις του κόσμου. Ενδεχομένως να μπουν οι στιγμές αυτές και σε κάποιο βίντεο κλιπ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει “ανεβάσει” στο Facebook του, όσοι τον αναγνωρίζουν, γιατί φοράει και μάσκα για τον κορονοϊό, σπεύδουν να του μιλήσουν, να τον χαιρετήσουν και φυσικά να φωτογραφηθούν μαζί του.

 

Ο ίδιος ευδιάθετος και προσιτός, ανταποκρίνεται και ικανοποιεί τα αιτήματα των θαυμαστών του, δείχνοντας να το απολαμβάνει.

Αυτή που έκλεψε πάντως τις εντυπώσεις είναι μια νεαρή κοπέλα που του έστελνε φιλάκια από μακριά και σήκωσε τη γούνα της, φωνάζοντας: “Για σένα πήρα τη γούνα, για να σου μοιάζω”.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -