ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Μια διαφορετική εμπειρία από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Γκέτεμποργκ

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Γκέτεμποργκ λανσάρει έναν νέο τρόπο παρακολούθησης ταινιών για το 2021, προσκαλώντας έναν θαυμαστή να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα σε ένα νησί ολομόναχος παρακολουθώντας ταινίες.

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο κοινωνικής αποστασιοποίησης, ο περισσότερος κόσμος απλά ανυπομονεί να επιστρέψει στις παλιές του συνήθειες. Ωστόσο, αν είσαι λάτρης του σινεμά και προτιμάς να παρακολουθείς μόνος σου ταινίες, τότε αυτό το φεστιβάλ είναι για σένα!

Φεστιβάλ

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Γκέτεμποργκ προσφέρει την τέλεια λύση καθώς σχεδιάζει να στείλει ένα άτομο μόνο του για μια εβδομάδα στο νησί Pater Noster, που βρίσκεται στη δυτική ακτή της Σουηδίας. Ο τυχερός θα έχει την ευκαιρία να περάσει 7 μέρες μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο φάρο, σήμα κατατεθέν του νησιού, και να παρακολουθήσει τις ταινίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

«Ο νικητής θα έχει μαζί του ό,τι χρειάζεται, πολύ καλό φαγητό και ποτά και ένα υπέροχο κρεβάτι. Αυτός δεν είναι ένας διαγωνισμός επιβίωσης αλλά μια διαφορετική και πρωτότυπη εμπειρία. Βέβαια, αυτός που θα επιλεχθεί δεν μπορεί να φέρει μαζί του ό,τι θέλει – ούτε κινητό, ούτε υπολογιστή αλλά ούτε και κάποιο βιβλίο. Μπορεί να παρακολουθεί μόνο τα κύματα και τις ταινίες», επισημαίνει ο Jonas Holmberg, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ.
Φεστιβάλ
«Το άτομο που θα πάει στο νησί θα πρέπει να είναι λάτρης του σινεμά και να συμφωνήσει να καταγράφει καθημερινά σε βίντεο τις απόψεις του για τις ταινίες που βλέπει αλλά και για την εμπειρία που ζει. Θα πρέπει να είναι συναισθηματικά αλλά και ψυχολογικά ικανός για να περάσει μια βδομάδα στην απομόνωση», συμπληρώνει ο Holmberg.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Γκέτεμποργκ θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου.

Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσετε συμμετοχή.

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button