Ο τηλεοπτικός Παρασκευάς από τη Γη της Ελιάς , Μίλτος Χαρόβας μιλά στο Best News, στη Μαρία Αγάπη Καραμπίνη!
Ο νεαρός πρωταγωνιστής, που ξεχώρισε μέσα από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», βρέθηκε στο νησί του για μόλις δύο ημέρες, προκειμένου να πραγματοποιήσει τη φωτογράφιση για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Άκουσε να δεις», το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Ανάμεσα σε γύρισμα και φωτογράφιση βρήκε χρόνο να καθίσουμε μαζί και να μιλήσουμε γύρω από τη ζωή του, την τέχνη, τις προκλήσεις, αλλά και την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού Ο ταλαντούχος Μίλτος Χαρόβας μιλά αποκλειστικά στο Best News για τη μουσική, την υποκριτική και για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς» ως Παρασκευάς. Δεν κυνηγάει τη δημοσιότητα, αντιθέτως, μοιάζει να χτίζει σταθερά και συνειδητά μια πορεία, ισορροπώντας ανάμεσα στη λάμψη της σκηνής και την ανάγκη για γείωση, για επιστροφή στα απλά και ουσιαστικά.
Έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές του κοινού μέσα από τον ρόλο του Παρασκευά . Ανάμεσα σε γυρίσματα, μουσική και πρόβες, επιστρέφει πάντα στον τόπο που τον γειώνει: τη Ρόδο. πίσω από τον χαρούμενο και παιχνιδιάρη χαρακτήρα του στη σειρά κρύβεται μια πορεία που έχει ξεκινήσει από τον κόσμο της μουσικής και τον έχει οδηγήσει στο φως της δημοσιότητας, με ένα αδιάκοπο ταξίδι γεμάτο ευκαιρίες, ανατροπές και αυθεντικότητα.
Από τη συμμετοχή του στο X Factor το 2022 μέχρι τον αγαπητό ρόλο του ως Παρασκευάς στην τηλεοπτική σειρά, η ζωή του έχει αποκτήσει μια δυναμική που ενώνει τη μουσική, την υποκριτική και τη σύγχρονη κουλτούρα των social media. Η συμμετοχή του στο X Factor αποτέλεσε το εφαλτήριο για μια νέα καριέρα, αφού ο Ανδρέας Γεωργίου διέκρινε το ταλέντο του και του πρότεινε τον ρόλο που σήμερα αγαπούν οι τηλεθεατές.
Μίλτο, σε πετυχαίνουμε στη Ρόδο, τον τόπο σου. Πόσο σημαντικό είναι για σένα να επιστρέφεις εδώ;
Όσο κι αν γεμίζει η ζωή μου πολύ όμορφα με ταξίδια, μουσικές συναυλίες και τα γυρίσματα μου αρέσει πάντα, όταν γυρνάω εδώ. Η Ρόδος είναι το σπίτι μου. Και το σπίτι δεν είναι μόνο ο τόπος – είναι και οι άνθρωποί του. Όποτε μπορώ, επιστρέφω στους φίλους και την οικογένειά μου. Για εμένα, η φιλία είναι οικογένεια.
Πώς ξεκίνησε η πορεία σου στην υποκριτική;
Η αλήθεια είναι ότι όλα ξεκίνησαν κάπως καρμικά. Η πρώτη μου επαφή με τον Κούλλη Νικολάου έγινε όταν ήμουν 11 χρονών στη Ρόδο. Δεν φανταζόμουν τότε πού θα οδηγούσε αυτή η γνωριμία. Χρόνια μετά, ήρθε η πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου για τον ρόλο του Παρασκευά στη “Γη της Ελιάς”. Στην αρχή ήμουν διστακτικός, γιατί η μουσική ήταν πάντα το πάθος μου. Αλλά η υποκριτική υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Τελικά, ήταν μια απόφαση που δεν έχω μετανιώσει.
«Δεν το περίμενα να βρεθώ εδώ, αλλά η πρόταση του Αντρέα ήταν κάτι, που με ενθουσίασε. Στην αρχή ήμουν αμφίβολος, γιατί η μουσική είναι το πάθος μου, αλλά η υποκριτική είναι κάτι, που το είχα πάντα σαν ιδέα», μας λέει ο ίδιος.

Από πού ξεκίνησε η αγάπη σου για τη μουσική;
Από πολύ μικρός ήξερα ότι η μουσική είναι ο δρόμος μου. Θυμάμαι όταν συμμετείχα στο X Factor, ήμουν ακόμα σχολείο και ζούσα στη Ρόδο . Μετά τα live διάβαζα για εξετάσεις στο στούντιο. Ήταν δύσκολο, αλλά ήξερα ότι αν το θέλω πραγματικά, πρέπει να παλέψω. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ένιωθα το πάθος για τη μουσική και δούλεψα πολύ για να το εξελίξω.
Πώς βιώνεις την πορεία σου στη μουσική μέχρι τώρα;
Το πρώτο μου single, το «Σώμα Δανεικό», σε μουσική και στίχους του Barrice, ήταν το ξεκίνημά μου στη δισκογραφία. Ήταν ένα κομμάτι με έξυπνους στίχους και πολύ προσωπικό ύφος, που κυκλοφόρησε από την Panik Records. Φέτος ετοιμάζω κάτι διαφορετικό – το νέο μου τραγούδι λέγεται «Άκουσε να δεις», σε μουσική του Andy Nicolas. Είναι πιο ώριμο, έχει κάτι βαθιά δικό μου και ανυπομονώ να το ακούσει ο κόσμος.

Ετοιμάζεσαι να δοκιμαστείς και στο θεατρικό σανίδι φέτος. Πες μας λίγα λόγια για αυτό.
Είναι μια νέα πρόκληση για μένα! Συμμετέχω στην παράσταση του Κούλλη Νικολάου «Η Ζωή Μετά – Χαμηλών Πτήσεων» του Αρκά, που κάνει πρεμιέρα στην Κύπρο στις 28 Ιουνίου. Το θέατρο είναι άμεσο, ζωντανό, πολύ διαφορετικό από την τηλεόραση. Η εμπιστοσύνη, που μου δείχνει ο Κούλλης Νικολάου και ο Ανδρέας Γεωργίου όλα αυτά τα χρόνια, είναι τιμή για μένα.
Μίλησέ μας για τη συνεργασία σου με την Ελένη Φουρέιρα. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;
Ήταν ένα πολύ πρωτόγνωρο και δημιουργικό καλοκαίρι του 2023! Είναι κάτι που ξεπέρασε κάθε μου προσδοκία. Έχω μάθει πάρα πολλά από εκείνη και μπορώ να πω πραγματικά ήταν όλα υπέροχα. συμμετείχα με πάρα πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες σε συναυλίες με τη Φουρέιρα . Το Reborn Τour ήταν απίστευτο. Πήγαμε σε πάνω από οκτώ πόλεις. Ήταν δημιουργικό, έντονο, γεμάτο ενέργεια. Η Ελένη είναι πραγματικό σχολείο – έμαθα πάρα πολλά δίπλα της και την ευχαριστώ πολύ, όπως και την Panic Records.
Έχεις χτίσει και ένα πολύ δυνατό κοινό στα Social Media. Τι σημαίνει αυτό για σένα;
Μου αρέσει να μοιράζομαι πράγματα, που υπάρχει διάδραση και επαφή με όλες τις ηλικίες και από διάφορα μέρη του κόσμου. Επικοινωνώ, λαμβάνω υπέροχα μηνύματα από ανθρώπους, που αγαπάνε τη σειρά και τον Παρασκευά. Αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό. Μου αρέσει η αμεσότητα, που μου προσφέρουν τα Social Media.
Oι φίλοι και η οικογένειά σου τι ρόλο παίζουν στη ζωή σου;
Η Ρόδος είναι το νησί μου, το σπίτι μου. Όποτε ξεκλέβω χρόνο, επιστρέφω στους παιδικούς μου φίλους και στην οικογένειά μου. Για μένα, η φιλία είναι οικογένεια. Οικογένεια δεν είναι μόνο οι συγγενείς. Είναι και οι φίλοι που σε αγαπούν ανιδιοτελώς, που είναι δίπλα σου, όταν δεν έχεις τίποτα να προσφέρεις. Είμαι ευγνώμων, που έχω τέτοιους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου και στην Κύπρο.
Ο Παρασκευάς είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας. Πόσο σε δυσκόλεψε ο ρόλος αυτό και αν υπάρχουν κοινά ;
Ο Παρασκευάς είναι πιο εκρηκτικός από μένα, και στην αρχή με δυσκόλεψε. Αλλά έχει πάθος, αυθεντικότητα και πίστη στη φιλία – εκεί ταυτιζόμαστε απόλυτα. Και αυτή η αλήθεια του, νομίζω, είναι, που αγαπά ο κόσμος. Όπως και ο Παρασκευάς στη σειρά, έτσι κι εγώ δίνω τεράστια αξία στους ανθρώπους, που με αγαπούν ανιδιοτελώς.

Πώς βλέπεις το μέλλον σου;
Θέλω να συνεχίσω να δημιουργώ – είτε είναι στη μουσική, είτε στην υποκριτική. Ό,τι κι αν κάνω, θέλω να είναι αληθινό. Να μην προδώσω ποτέ τον εαυτό μου. Η επιτυχία είναι ωραία, αλλά η αλήθεια σου είναι που μένει. λέει στο τέλος της κουβέντας μας, καθώς ετοιμάζεται για τη συνέχεια της φωτογράφισης
Μίλτο, σε ευχαριστούμε θερμά για αυτή την κουβέντα. Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις – και αναμένουμε με ανυπομονησία το νέο σου τραγούδι! Αναμφίβολα, περιμένουμε πολλά ακόμη στο μέλλον από τον χαρισματικό, — έναν νέο καλλιτέχνη με βαθιά ευγένεια ψυχής και αστείρευτη δημιουργική φλόγα.
Με ειλικρίνεια, πάθος και θετική ενέργεια , ο Μίλτος Χαρόβας συνεχίζει να εξελίσσεται, ισορροπώντας ανάμεσα στη μουσική, την υποκριτική και την αμεσότητα που του προσφέρουν τα Social Media. Αν και έχει ήδη διανύσει μια ενδιαφέρουσα πορεία, το ταξίδι του μόλις ξεκινά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ







