Tuesday, 29 September 2025

Μουσική βραδιά για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στο Θέατρο Παλλάς

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Διεθνείς Έλληνες σολίστ, που έχουν διαγράψει λαμπρή καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώνουν τις φωνές τους με αυτές των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, στηρίζοντας έμπρακτα τον καθημερινό τους αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον, σε ένα μοναδικό Opera Gala στο θέατρο Παλλάς, στις 18 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 21:00.

Οι λυρικές σοπράνο Έλενα Κελεσίδη, Βασιλική Καραγιάννη, Μαρία – Ηλιάνα Κατσούρα και ο τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος θα ερμηνεύσουν τις πιο αγαπημένες άριες των σπουδαίων συνθετών Όπερας: Βέρντι, Μπελίνι, Ντονιτσέτι, Μπιζέ, Ρίμσκι-Κόρσακοφ, Ντελίμπ, Όφενμπαχ. Σε σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι συμβάλλει και η Ορχήστρα Νέα Πορεία.

Διεύθυνση Ορχήστρας: Νίνα Πατρικίδου

Κοστούμια: Γιώργος Σερκεδάκης

Φωτισμοί: Δημήτρης Κούτας

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (www.elepap.gr), είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1937. Έχει έξι Κέντρα σε όλη την Ελλάδα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο.Μέχρι σήμερα, με περισσότερα από 200 άτομα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο, επιστημονικό προσωπικό, έχει προσφέρει υπηρεσίες ολοκληρωμένης αποκατάστασης, σε περισσότερα από 100.000 βρέφη, παιδιά και ενήλικες με κινητική αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα, από τη γέννηση έως και την ενηλικίωσή τους.

Η ΕΛΕΠΑΠ για την προβολή και προώθηση του έργου της, διοργανώνει εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τους πιστούς και αφοσιωμένους φίλους της, αλλά και για τους νέους υποστηρικτές της.

Όλα τα έσοδα των εκδηλώσεων που διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ αξιοποιούνται σε θεραπείες αποκατάστασης για τα Γενναία Παιδιά της. Καθημερινά, σε όλη την Ελλάδα, περνούν το κατώφλι της ΕΛΕΠΑΠ, περισσότερα από 1.000 βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία

Μια λαμπερή βραδιά γεμάτη μουσική, περίσσια αγάπη, αλληλεγγύη και συγκίνηση, που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΡΤ, ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 90,9

Μπείτε στην ομάδα μας να ενημερώνεστε για όλα τα καλά νέα από το 1ο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε το Bestnews στο Facebook [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Newsletter

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καλά νέα που θα σας φτιάχνουν τη μέρα!