ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Netflix: Αν δεν ξέρεις τι άλλο να δεις, το κανάλι έχει τη λύση

Η τεράστια πλατφόρμα του Netflix έχει τόσες πολλές ταινίες και σειρές που η επιλογή επόμενου προγράμματος μπορεί να αποδειχθεί πολύ απαιτητική.

Κάποιες φορές οι τόσες επιλογές λειτουργούν αρνητικά, κάτι που ξέρει προφανώς το Netflix και μας παρουσιάζει μια καινούρια λύση.

Το κανάλι εγκαινιάζει λοιπόν τη λειτουργία Play Something, που κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά για μας. Με το Play Something, ο αναποφάσιστος τηλεθεατής έχει την πρόταση του Netflix για νέα σειρά ή ταινία με βάση το ιστορικό του περιεχομένου που έχει παρακολουθήσει.

Το Netflix πειραματίζεται με τη λειτουργία εδώ και μήνες και νιώθει πια σίγουρο να την κάνει διαθέσιμη παγκοσμίως. Λίγο αργότερα θα είναι προσβάσιμη και από mobile συσκευές.

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει ο streaming πάροχος, το Play Something το βρίσκουμε κάτω από το όνομά μας στο προφίλ του Netflix ή ως ξεχωριστό tab στο Netflix menu. Αν δεν μείνουμε ικανοποιημένοι με την πρόταση του καναλιού, το Netflix έχει και δεύτερο σχέδιο κατά νου. Επιλέγεις το κουμπί Play Something Else και εμφανίζεται καινούρια πρόταση.

«Για να βρεις την επόμενη ιστορία σου, άσε την ιστορία να βρει εσένα», είπε ο διευθυντής του τμήματος Καινοτομίας, Cameron Johnson.

Η λειτουργία έγινε πάντως δεκτή από τον κόσμο με ανάμεικτες κριτικές.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button