Ο OΠΑΠ Χρυσός Χορηγός των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) ανακοίνωσαν τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας τους για μια ακόμη χρονιά. Στη βάση αυτή, ο ΟΠΑΠ θα σταθεί δίπλα σε όλες τις Εθνικές Ομάδες, ως Χρυσός Χορηγός τους, στηρίζοντας τις προσπάθειες των Ελλήνων διεθνών να πετύχουν τους αγωνιστικούς στόχους τους.

Η συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών επισφραγίστηκε σε ειδική εκδήλωση, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, παρουσία στελεχών της διοίκησης της εταιρείας και της ΕΠΟ, του προπονητικού επιτελείου και των παικτών της Εθνικής Ομάδας Ανδρών και της Εθνικής Ομάδας Γυναικών.

Ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, κος Γιάννης Ρόκκας δήλωσε: «Ως Χρυσός Χορηγός της Ομοσπονδίας, ο ΟΠΑΠ στέκεται στο πλευρό όλων των Εθνικών Ομάδων. Ευχή μας είναι αυτό να συνδυαστεί και με αγωνιστικές επιτυχίες, σε όλα τα κλιμάκια, ανδρών και γυναικών. Βεβαίως, δεν εστιάζουμε μόνο στο αγωνιστικό. Κοινός στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε δράσεις που θα προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες και θα φέρουν τους φιλάθλους ακόμα πιο κοντά στις Εθνικές Ομάδες. Επίσης, δίνουμε έμφαση σε κοινωνικές πρωτοβουλίες, που έχουν τα παιδιά και τη νέα γενιά στο επίκεντρο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το καινοτόμο πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, το οποίο έχουν αγκαλιάσει η Ομοσπονδία και οι διεθνείς μας».

Ο Head of Sponsorsips του ΟΠΑΠ, κος Θανάσης Μπασδέκης, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η επιτυχημένη συνεργασία του ΟΠΑΠ με την ΕΠΟ συνεχίζεται και επεκτείνεται σε όλες τις Εθνικές Ομάδες. Για όλους τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ, η συνεργασία αυτή είναι ξεχωριστή, καθώς αναδεικνύει έμπρακτα τη διαχρονική δέσμευση της εταιρείας μας στη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού – και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου, που είναι ο βασιλιάς των σπορ στη χώρα μας. Θέλω να ευχηθώ υγεία και καλή επιτυχία στα στελέχη της ΕΠΟ, τους προπονητές και τους διεθνείς μας. Ανυπομονούμε να βρεθούμε δίπλα σας στις κερκίδες και να πανηγυρίσουμε τις νίκες της Εθνικής».

 

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Τάκης Μπαλτάκος, υπογράμμισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ, διότι ο ΟΠΑΠ είναι ο μόνος οργανισμός στην Ελλάδα, που η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εμπιστεύεται και θέλει να συνεργάζεται μαζί του. Ο ΟΠΑΠ έχει σοφία, γνώση, σταθερότητα και δύναμη. Από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στο τιμόνι της ΕΠΟ, επιδιώξαμε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία, ώστε η Εθνική Ομάδα να έχει ως Χρυσό Χορηγό της τον ΟΠΑΠ, που είναι μόνιμος αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού. Για εμάς στην ΕΠΟ, ο ΟΠΑΠ έχει ξεχωριστή θέση, λόγω της  διαχρονικής στήριξής του στον ελληνικό αθλητισμό».

 

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, κ. Γουστάβο Πογέτ, σημείωσε: «Με τον ΟΠΑΠ στο πλευρό της, η Εθνική Ομάδα έκανε ένα νέο ξεκίνημα, πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο του Nations Leagueκαι εξασφάλισε την άνοδο, δίνοντας χαρά στους φιλάθλους. Ελπίζουμε η πορεία αυτή να επιβραβευθεί με πρόκριση στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό να έχεις «συμπαίκτες» όπως ο ΟΠΑΠ. Η συνεργασία μας δεν έχει μόνο αγωνιστικό προσανατολισμό. Είμαστε χαρούμενοι για τις κοινωνικές πρωτοβουλίες που υλοποιούμε μαζί – ιδιαίτερα αυτές που αφορούν τα παιδιά, τη νέα γενιά και τις αθλητικές ακαδημίες».

 

Ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, κ. Κώστας Κωνσταντινίδης, τόνισε: «Η Εθνική Ομάδα είναι ο καθρέφτης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και είναι πολύ σημαντικό που έχει Χρυσό Χορηγό τον ΟΠΑΠ, την εταιρεία που έχει ταυτίσει το όνομα της με τον ελληνικό αθλητισμό όσο καμία άλλη. Ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, έχει αφήσει το αποτύπωμα του σε όλα τα επίπεδα – από την αγωνιστική πρόοδο των ομάδων, έως την ανάπτυξη γηπέδων και υποδομών».

 

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, κ. Τάσος Μπακασέτας, δήλωσε: «Είναι σημαντικό ότι ο ΟΠΑΠ είναι μαζί μας στις καλές και τις δύσκολες στιγμές της Εθνικής Ομάδας, γεγονός που αναδεικνύει την ποιότητα αυτής της συνεργασίας. Η Εθνική Ομάδα είναι η ομάδα όλων των Ελλήνων. Είμαστε, λοιπόν, περήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας τον ΟΠΑΠ, που έχει αποδείξει έμπρακτα ότι η στήριξη της ελληνικής κοινωνίας είναι βασική προτεραιότητα του».

 

***

Εταιρικό προφίλ

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.

Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -