Οι Αρκιοί έχουν πλέον παιδική χαρά για τον μοναδικό μαθητή του νησιού

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

«Με μεγάλη χαρά και περηφάνια σας παρουσιάζουμε τον καινούριο παιδότοπο στο νησί μας, τους Αρκιούς» αναφέρει ο Δήμαρχος Πάτμου Ελευθέριος Πέντες σε ανάρτηση του με αφορμή την ολοκλήρωση ενός έργου που ξεχειλίζει συγκίνηση καθώς είναι το μοναδικό στο νησί και θα συντροφεύει τον μοναδικό μαθητή του νησιού στα μαθητικά του χρόνια.

Ο Δήμαρχος Ελευθέριος Πέντες προσθέτει μεταξύ άλλων: «Αφού δημιουργήσαμε υπέροχες παιδικές χαρές στην Πάτμο οφείλουμε το ίδιο και στους Αρκιούς μας. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και λόγω του προσωπικού ενδιαφέροντος του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Τα παιδιά που επισκέπτονται, κυρίως ο μοναδικός μαθητής του σχολείου που κατοικεί εκεί θα έχουν πλέον έναν υπέροχο χώρο για παιχνίδι και μάθηση, στη σκιά των πεύκων και με θέα το απέραντο γαλάζιο».Αρκιοί παιδική χαράΟ Δήμαρχος Πάτμου όμως άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν στο μέλλον ακόμη καλύτερα νέα που να αφορούν έργα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή η προσθήκη αποτελεί μια μικρή πινελιά προσφοράς στο μέλλον του νησιού μας, έναν τόπο συνάντησης, χαράς και δημιουργικότητας. Ελπίζουμε αυτό το έργο να αποτελέσει έναυσμα για ακόμα περισσότερα και καλύτερα για την κοινότητά μας. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του»

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως οι Αρκιοί ανήκουν διοικητικά στην Πάτμο.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -