ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ουσιαστικό το ενδιαφέρον του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για τους άνεργους 55-67 ετών

Πρόγραμμα Απασχόλησης Μακροχρόνια Ανέργων 55-67 χρόνων

Στην αξιοποίηση προγράμματος του ΟΑΕΔ για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55 έως 67 ετών, προχωρά ο δήμος Αγίας Βαρβάρας.

Πραγματοποιήθηκε στον δήμο Αγίας Βαρβάρας συνάντηση του δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου με υπηρεσιακά στελέχη του ΟΑΕΔ Αιγάλεω, την κα Χρυσούλα Μαρκεζίνη, αναπληρώτρια προϊσταμένη και την κα Δήμητρα Κωνσταντακοπούλου, σύμβουλο απασχόλησης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η αξιοποίηση από τον δήμο μας προγράμματος του ΟΑΕΔ για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων 55-67 χρόνων, ώστε να έχουν δικαίωμα συνταξιοδότησης.

Το πρόγραμμα αυτό έχει ιδιαίτερη αξία για ανθρώπους της πόλης, ανέργους που μπορεί να ανήκουν και σε ευάλωτες ομάδες, καθώς λόγω ηλικίας και μειωμένων προσόντων δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στην επανένταξη στην αγορά εργασίας, με αποτέλεσμα σε κρίσιμη ηλικία να στερούνται το δικαίωμα συνταξιοδότησης.

Η συνάντηση ήταν γόνιμη και εποικοδομητική και συζητήθηκαν τα βήματα της συνεργασίας ώστε να ωφεληθούν τα μέγιστα οι μακροχρόνιοι άνεργοι της πόλης.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα έχουν συνεχή ενημέρωση από το γραφείο ενημέρωσης ανέργων του δήμου για την εξέλιξη και τα στάδια υλοποίησης του προγράμματος.


Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button