Παρουσίαση βιβλίου: «Κυνήγι Τρούφας» του Βάιου Κουκκόνη

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

«Κυνήγι Τρούφας» του Βάιου Κουκκόνη – Νέο κοινωνικό-αστυνομικό μυθιστόρημα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Πνοή».

Οπισθόφυλλο: Η Κατίνα ζει απομονωμένη σ’ ένα χωριό στη Βόρεια Ελλάδα με τη ρετσινιά της αδερφής του φονιά, και μοναδική της παρηγοριά είναι η ζωγραφική και οι τρούφες. Ο Γεράσιμος κι εκείνη θα εγκαταλείψουν το χωριό και μαζί θα αναζητήσουν ένα καινούριο μέλλον. Όμως το παρελθόν έχει κρύψει δεξιοτεχνικά τις παγίδες του, έτοιμο να ζωντανέψει τους χειρότερους εφιάλτες τους.

Η Σαρλότ, ο Πάρης, ο Γεράσιμος, η Κατίνα ο Αντρέας θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις αλήθειες που ποτέ μέχρι τότε δεν είχαν αντικρίσει. Ένας χορός από σκιές έχει στηθεί πάνω στο νοτισμένο από το αίμα χώμα. Ο δολοφόνος είναι ακόμα ελεύθερος. Ή μήπως δεν είναι μόνο ένας;

Ο αστυνόμος Βερβέρογλου καλείται να εξιχνιάσει το μυστήριο! Θα τα καταφέρει, ή το κακό θα κερδίσει για άλλη μια φορά; Μπορεί άραγε κάτι τόσο αθώο όσο η τρούφα να κρύβει κάτι τόσο σκοτεινό;

Ο Βάιος Κουκκόνης υπογράφει ένα αριστοτεχνικά δομημένο μυθιστόρημα, με πλούσια δράση και πλοκή που συναρπάζει.

 

Η κ. Κωνσταντίνα Δρακουλάκου, δημοσιογράφος, γράφει μεταξύ άλλων…

Ο Βάιος Κουκκόνης αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες φυσιογνωμίες στον χώρο της σύγχρονης λογοτεχνίας. Κάθε νέο του έργο αποτελεί ένα ταξίδι στον κόσμο της ανθρώπινης ψυχής, με τη μοναδική του ικανότητα να ανασταίνει συναισθήματα, να προβάλλει τις διάφορες πτυχές της ανθρώπινης εμπειρίας και να αφηγείται ιστορίες που αγγίζουν τις ψυχές των αναγνωστών του. Τα προηγούμενα του έργα, όπως τα “Μόνος μαζί σου” και “Θα σε καλύψω”, αποτελούν φωτεινά παραδείγματα της εξαιρετικής του δεξιοτεχνίας, δημιουργώντας πλούσιες πλοκές και πολυδιάστατους χαρακτήρες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Με τον μοναδικό του τρόπο, συνδυάζει τη συναισθηματική ένταση με την καλογραμμένη δράση, δημιουργώντας έργα που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της λογοτεχνικής σκηνής, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον και τη συναισθηματική επένδυση του αναγνώστη.

Το “Κυνήγι Τρούφας”, το τελευταίο του έργο που εκδόθηκε από τις εκδόσεις “Πνοή”, φαίνεται να συνιστά μια ακόμα διαμαντένια προσθήκη στο βιβλιογραφικό του έργο. Η προσεγμένη εμφάνιση του βιβλίου με το εντυπωσιακό εξώφυλλο δείχνει τη φροντίδα που έχει διακοσμήσει κάθε λεπτομέρεια της έκδοσης. Η ανυπομονησία και η λαχτάρα που αισθάνεται κανείς  πριν ανοίξει το βιβλίο και εξερευνήσει τον κόσμο που δημιούργησε ο συγγραφέας είναι ανυπέρβλητες!

Κάθε νέο έργο του Βάιου Κουκκόνη είναι μια πρόκληση για τον αναγνώστη, μια πρόκληση να εξερευνήσει τις συναισθηματικές και πνευματικές διαδρομές που προσφέρονται μέσα από τις σελίδες του. Είναι μια πρόσκληση να συνταξιδέψει με τους χαρακτήρες του και να βυθιστεί σε κόσμους που μπορεί να είναι εξωτικοί ή οικείοι, αλλά πάντα ενδιαφέροντες και εντυπωσιακοί. Η λογοτεχνία του αποτελεί μια αναπόσπαστη μαγευτική παρουσία στον κόσμο της λογοτεχνίας, προσφέροντας στους αναγνώστες του συναισθηματικές και πνευματικές εμπειρίες που διαρκούν.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Βάιος Κουκκόνης γεννήθηκε στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας, όπου πέρασε τα παιδικά και μαθητικά του χρόνια. Σπούδασε Μοριακή Βιολογία – Βιοχημεία, ενώ από το 2018 είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Λατρεύει τη γυμναστική και τα ταξίδια. Απεχθάνεται την έλλειψη σεβασμού και την αγένεια. To «Κυνήγι Τρούφας» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή. Έργα του ιδίου: «Μόνος μαζί σου», Μιχάλης Σιδέρης, 2021. «Θα σε καλύψω», Μιχάλης Σιδέρης, 2022.


 

ΣτοιχεΙα επικοινωνΙας με τον συγγραφΕα

Email: vaioskoukkonis@gmail.com.

Προσωπική σελίδα facebook: Βάιος Κουκκόνης/Vaios Koukkonis

https://vaioskoukkonis.gr/

 

Πληροφορίες έκδοσης:

Συγγραφέας: Βάιος Κουκκόνης

Τίτλος: Κυνήγι τρούφας

εκδόσεις «Πνοή»

Σελίδες: 230

Διαστάσεις: 14×21

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -