Πέμπτη θέση για την Εθνική Ανσάμπλ στο Πορτιμάο

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Την 5η θέση κατέλαβε η Εθνική Ανσάμπλ στο Παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ ρυθμικής γυμναστικής του Πορτιμάο, στην Πορτογαλία, όπου έδωσε το τελευταίο της αγωνιστικό τεστ πριν από το προσεχές προ-Ολυμπιακό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η ελληνική ομάδα, που για πρώτη φορά αγωνίστηκε έχοντας στην σύνθεσή της τις Εΐρα Λάουρα Γκικόκα, Ελπίδα Εγγλέζου, Ειρήνη Κονιστή, Μαριέτα Τοπολλάι, Μαριλένα Τριάντου, Αλέσια Χατελλάρι, συγκέντρωσε 55,750 βαθμούς στον σύνθετο αγώνα, αφού πήρε 30,750 β. στο πρόγραμμα με τα 5 Στεφάνια και 25,000 β. σε εκείνο με τις 3 Κορδέλες / 2 Μπάλες.

Στους τελικούς οργάνων της Κυριακής (12/05) η Εθνική ομάδα κατετάγη επίσης στην 5η θέση, με 31,250 βαθμούς στα 5 Στεφάνια και 27,600 βαθμούς στις 3 Κορδέλες / 2 Μπάλες.

Στη διοργάνωση του Πορτιμάο συμμετείχαν τέσσερις χώρες που έχουν εξασφαλισμένη παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» (Ισπανία, Βραζιλία, Γαλλία, Μεξικό), καθώς και οι Πορτογαλία και Βρετανία, ενώ τελικά δεν πήραν μέρος κάποιες από τις υπόλοιπες ομάδες που θα διεκδικήσουν το τελευταίο Ολυμπιακό εισιτήριο στη Βουδαπέστη.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -