ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Πώς να παίξετε από το σπίτι ΤΖΟΚΕΡ – Εύκολη και γρήγορη εγγραφή

Με μια απλή εγγραφή στο tzoker.gr μπορείτε να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ εύκολα και γρήγορα και να διεκδικήσετε το τυχερό ποσό που μοιράζει το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ.

Η εγγραφή σας μπορεί να γίνει μέσω υπολογιστή ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, την οποία κατεβάζετε δωρεάν σε κινητό τηλέφωνο ή tablet από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).

 

Μετά από μια πολύ σύντομη διαδικασία μπορείτε να συμπληρώσετε τους τυχερούς αριθμούς για το δελτίο σας, το οποίο θα λάβετε με email μόλις το καταθέσετε.

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει απόψε στις 21:30. Μισή ώρα μετά, στις 22:00, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, η οποία μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στην ιστοσελίδα tzoker.gr  και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Πώς γίνεται η εγγραφή

Στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας, επιλέγετε το κουμπί «εγγραφή» και συμπληρώνετε το email και τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα. Στη συνέχεια επιλέγετε το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμείτε και δημιουργείτε το λογαριασμό σας. Αυτόματα, με την υποβολή της φόρμας, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Με ανάλογο τρόπο πραγματοποιείται η εγγραφή και μέσω του tzoker app.

Μπορείτε να δείτε κι ΕΔΩ το βίντεο του ΟΠΑΠ για εύκολη ΕΓΓΡΑΦΗ

Επιπλέον, μέσω του  tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις διαθέσιμες εβδομαδιαίες προσφορές, καθώς και για τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων.

  Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button