ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Πώς θα ήταν αγαπημένοι χαρακτήρες της Disney αν ζούσαν στο σήμερα

Μία καλλιτέχνης, γνωστός ως Onefairyfail στο Instagram, δημιούργησε μια σειρά από χιουμοριστικές εικόνες υπό τον τίτλο «Phone Fairy Fails», που απεικονίζουν πώς θα ήταν εάν γνωστοί χαρακτήρες της Disney είχαν κινητά, ή άλλα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Όλοι γνωρίζουμε τους κλασικούς χαρακτήρες, που αναδείχθηκαν μέσα από τις διάσημες ταινίες κινουμένων σχεδίων Disney. Πολλοί καλλιτέχνες παίρνουν τους δημοφιλείς χαρακτήρες από τις αγαπημένες ταινίες και τους τοποθετούν σε κάθε είδους καταστάσεις και σκηνικά, αναδημιουργούν τις αφίσες των ταινιών και άλλα πολλά, δίνοντάς τους νέα, πιο σύγχρονη πνοή.

Η ίδια η καλλιτέχνης ανέφερε σε συνέντευξή του πως απολαμβάνει να δημιουργεί χιουμοριστικά σκηνικά για τα οποία εμπνέεται από την καθημερινή ζωή, αναζητώντας «έξυπνους» τρόπους να συσχετίσει τους ήρωες των κινουμένων σχεδίων με την πραγματική ζωή.

Την ιδέα για τη σειρά «Phone Fairy Fails» την εμπνεύστηκε χαζεύοντας φωτογραφίες στα social media, με όλη αυτή τη χρήση φίλτρων και photoshop για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στα προφίλ των διαφόρων χρηστών. Έτσι λοιπόν, σκέφτηκε πως θα είχε ενδιαφέρον η ίδια να χρησιμοποιούσε το photoshop για περισσότερη πλάκα, αποτυπώνοντας το πώς θα έμοιαζαν δημοφιλείς χαρακτήρες των ταινιών της Disney αν χρησιμοποιούσαν σύγχρονα τεχνολογικά μέσα της εποχής μας!

Πηγή: BoredPanda.com

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button