Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σε μερικούς μήνες θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, όμως έχουν αρχίζει να εξαντλούνται τα εισιτήρια για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, ενώ όσα απομένουν έχουν τιμή – «χρυσάφι».

Το Business Insider αναφέρει ότι τα εναπομείναντα εισιτήρια κοστίζουν περίπου 3.000 δολάρια, τη στιγμή που 2.000 δολάρια κόστιζε το αντίστοιχο εισιτήριο για την τελετή έναρξης στο Τόκιο το 2020.

Επίσης, οι τιμές των καταλυμάτων βρίσκονται στα ύψη, αφού η διαμονή σε ξενοδοχείο τριών και τεσσάρων αστέρων τον Ιούλιο αυξήθηκε κατά 300% σε σχέση με τον περασμένο Οκτώβριο. Παράλληλα, η μέση τιμή σε Airbnb είναι 540 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

Μάλιστα, επειδή η γαλλική πρωτεύουσα προετοιμάζεται να δεχτεί 10 εκατομμύρια επισκέπτες, πολλοί Γάλλοι νοικιάζουν τα διαμερίσματά τους σε εξωφρενικές τιμές, ελπίζοντας να βγάλουν πολλά χρήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Χαρακτηριστικά, η Cyrille Frémont νοίκιαζε διαμέρισμα για 215 δολάρια τη βραδιά και πλέον περιμένει να αποκομίζει 950 δολάρια τη μέρα, χρεώνοντας 100 δολάρια το άτομο και υποστηρίζοντας πως «είναι ακριβή τιμή, αλλά είναι δίκαιη».

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -