Sky Cruise Hotel: Αυτό είναι το ιπτάμενο πολυτελές ξενοδοχείο

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το Sky Cruise Hotel είναι το πρώτο ιπτάμενο ξενοδοχείο στον κόσμο. Πετάει χρησιμοποιώντας 20 κινητήρες, AI και πυρηνική ενέργεια και μπορεί να μεταφέρει 5.000 επιβάτες σε ένα περιβάλλον απόλυτης πολυτέλειας.

Το ιπτάμενο ξενοδοχείο Sky Cruise Hotel σχεδιάστηκε ώστε να διαθέτει πολυτελή καταλύματα και μια τεράστια αίθουσα εκδηλώσεων με θέα 360 μοιρών στους αιθέρες. Υπάρχουν επίσης τρία καταστρώματα θέασης ή μπαλκόνια, όπου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν τους έναστρους ουρανούς, φυσικά φαινόμενα όπως το Aurora Borealis ή απλώς να απολαύσουν την απαράμιλλη θέα.

Ένας ανελκυστήρας προσφέρει εύκολη πρόσβαση από την κεντρική αίθουσα στο κύριο κατάστρωμα, το οποίο είναι γεμάτο με πολλές επιλογές ψυχαγωγίας. Περιλαμβάνει εμπορικό κέντρο, αθλητικά κέντρα, πισίνες, εστιατόρια, κινηματογράφους, παιδικές χαρές και πολλά άλλα.

Ένας πυρηνικός αντιδραστήρας τροφοδοτεί το Sky Cruise Hotel με απεριόριστη ενέργεια. Είκοσι ηλεκτρικοί κινητήρες διατηρούν σε πτήση το ξενοδοχείο χρησιμοποιώντας μόνο καθαρή πυρηνική ενέργεια και διατηρώντας το αποτύπωμα άνθρακα στο ελάχιστο. Θεωρητικά, το ξενοδοχείο μπορεί να μείνει στους αιθέρες για χρόνια χωρίς να αγγίξει ποτέ το έδαφος

Οι αναταράξεις είναι κάτι που οι επιβάτες του Sky Cruise Hotel δεν θα νιώσουν ποτέ. Το υπερσύγχρονο πιλοτήριο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την πρόβλεψη αναταράξεων και τις αποτρέπει χρησιμοποιώντας μια αντικραδασμική τεχνολογία που μιμείται την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου.

Φυσικά το Sky Cruise Hotel βρίσκεται ακόμη στο στάδιο του σχεδιασμού. Ωστόσο η τολμηρή πρόταση του Hashem Alghaili ίσως είναι κάτι που οι κολοσσοί του τουρισμού θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -