ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Σμύρνη μου αγαπημένη: Ξεκινούν τον Ιούνιο τα γυρίσματα της ταινίας

Στο κινηματογράφο μεταφέρεται η θεατρική παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» που ήταν για τρία χρόνια sold out και τα γυρίσματα ξεκινούν τον Ιούνιο.
H μεγάλη παραγωγή στόχο έχει να αποδώσει φόρο τιμής στα 100 χρόνια από την Καταστροφή της Σμύρνης.

«Όλοι εμείς στην Tanweer πιστεύουμε στην κουλτούρα της παρακολούθησης ταινιών στη μεγάλη οθόνη. Μας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστούμε συναισθηματικές και συναρπαστικές στιγμές μεταξύ μας. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει αυτήν την καθηλωτική και μαγική εμπειρία. Έχουμε δεσμευτεί να παράγουμε αξιόλογες ελληνικές ταινίες και σειρές, που μιλούν στην καρδιά του κοινού», δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Tanweer Τζόζεφ Σαμάν, με αφορμή την έναρξη παραγωγής της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη».

«Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία της ταινίας μας ”Ευτυχία”, αναλαμβάνουμε μια ακόμη πρόκληση και ξεκινάμε, με προϋπολογισμό 4,5 εκατ. ευρώ – έναν από τους υψηλότερους στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, την παραγωγή της ταινίας ”Σμύρνη μου αγαπημένη”. Μαζί, με τη δημιουργό – λαμπερή πρωταγωνίστρια Μιμή Ντενίση και την επιδέξια ομάδα μας, έχουμε αποφασίσει να εργαστούμε εντατικά για ένα τόσο σημαντικό έργο, αφιερωμένο στη μνήμη των 100 χρόνων από την Καταστροφή της Σμύρνης» προσθέτει.Η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίσης, είναι μία υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών με διεθνές καστ που τιμά τον πολιτισμό της Ιωνίας.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν σε Μυτιλήνη, Δυτική Λέσβο, Αθήνα, Πειραιά, Φάληρο και Χίο.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button