Στον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, συναντήθηκε στην Αθήνα ο δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος, και εξετάστηκαν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα έργα και τις υποδομές της Αμοργού. Επίσης εξετάστηκαν και οι προτάσεις του Δήμου για ένταξη νέων έργων σε χρηματοδοτικά εργαλεία. Ο αναπληρωτής υπουργός ενημέρωσε τον Δήμαρχο Αμοργού για την χρηματοδοτική υποστήριξη σημαντικών υποδομών του νησιού όπως τα έργα αγροτικής οδοποιίας, κτιριακές υποδομές και η ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης.

Να σημειωθεί πως ανακοινώθηκε από το Δήμο Αμοργού η προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού  για την ανάθεση του έργου «Κατασκευή Δημοτικής Βιβλιοθήκης  στο κτήριο του παλαιού Σχολαρχείου Αμοργού». Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και αποπληρώνεται από πόρους του ΠΔΕ του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Αμοργού δήλωσε μετά τη συνάντηση : «Αξιοποιούμε με το βέλτιστο δυνατό τρόπο κάθε διαθέσιμο πόρο, για τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών. Με το Υπουργείο Εσωτερικών η συνεργασία μας είναι κάθε φορά εξαιρετική και αποδοτική, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της Αμοργού.»

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -