Saturday, 10 October 2025

Taylor Swift: Έκανε 6 εκατ. πωλήσεις άλμπουμ σε 8 εβδομάδες

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η Taylor Swift έσπασε νέο ρεκόρ με έξι εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ παγκοσμίως σε οκτώ εβδομάδες. Τα τρία εκατομμύρια πωλήθηκαν στις ΗΠΑ.

Το δέκατο στούντιο άλμπουμ της ποπ σταρ «Midnights» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο και γρήγορα έφτασε στο Νο.1  των charts σε Βρετανία και ΗΠΑ.

Η Σουίφτ γίνεται η μοναδική καλλιτέχνιδα που έχει στο ενεργητικό της πέντε άλμπουμ που πούλησαν πάνω από ένα εκατομμύριο κατά τη διάρκεια εβδομάδας κυκλοφορίας τους, με το «Midnights» να μετρά συνολικά σε σχεδόν 1,6 εκατομμύρια.

Ο Lucian Grainge, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Universal Music Group, δήλωσε σχετικά πως «Η Taylor είναι μια πολυδιάστατη δημιουργική δύναμη της οποίας τα επιτεύγματα την βάζουν ανάμεσα στους πιο ολοκληρωμένους καλλιτέχνες στην ιστορία της μουσικής και είμαστε ενθουσιασμένοι και μας τιμά που συνεργαζόμαστε μαζί της σε τόσες πολλές πτυχές της καριέρας της».

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Republic Records, Monte Lipman, πρόσθεσε πως «Τα επιτεύγματα της Taylor τον περασμένο χρόνο ήταν απολύτως θεαματικά! ..Αυτά τα επιτεύγματα υποδεικνύουν περαιτέρω την ικανότητα της Τέιλορ ως την τέλεια καλλιτέχνιδα και αφηγήτρια που καθορίζει μια γενιά».

Η Σουίφτ περιέγραψε το «Midnights», ως «οι ιστορίες 13 άγρυπνων νυχτών διάσπαρτες σε όλη μου τη ζωή».

Τον Νοέμβριο, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε το «The Eras Tour», 52  συναυλίες σε στάδια σε όλες τις ΗΠΑ, με τη συμμετοχή πολλών καλεσμένων, όπως οι Paramore, beabadoobee, Phoebe Bridgers, girl in red, MUNA, Haim, Gayle, Gracie Abrams και Owenn.

Ωστόσο, η περιοδεία «στιγματίστηκε» από διαμάχες μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στην προπώληση των εισιτηρίων.

Η εταιρεία έκδοσης εισιτηρίων αργότερα παραδέχτηκε ότι λύγισε κάτω από την «ιστορικά άνευ προηγουμένου ζήτηση» που αντιμετώπισε από τους θαυμαστές της Σουίφτ, πριν ακυρώσει τη γενική πώληση.

Σε δήλωσή της η Taylor Swift αρνήθηκε να «δικαιολογηθεί» για την Ticketmaster, υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία την είχε διαβεβαιώσει ότι μπορεί να αναλάβει το βάρος της ζήτησης από τους φανς της.

Μπείτε στην ομάδα μας να ενημερώνεστε για όλα τα καλά νέα από το 1ο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε το Bestnews στο Facebook [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Newsletter

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καλά νέα που θα σας φτιάχνουν τη μέρα!