The Witcher: Ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα της 3ης σεζόν

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Mπορεί η 2η σεζόν της σειράς φαντασίας του Netlflix, «The Witcher» να έχει ολοκληρωθεί, οι προετοιμασίες για την επόμενη σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όπως έχει δηλώσει και σε πρόσφατη η δημιουργός της σειράς, Lauren Schmidt Hissrich, τα σενάρια της 3ης σεζόν έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και απλώς θα γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές πριν ξεκινήσει το pre-production μέσα στις επόμενες εβδομάδες του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Redanian intelligence και όπως αναμεταδίδει το lordoftheseries.gr, η οποία είναι αφιερωμένη στην σειρά, τα γυρίσματα για την 3η σεζόν αναμένονται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο.

Αυτό σημαίνει πως αν όλα πάνε καλά, θα δούμε την 3η σεζόν το πρώτο μισό του 2023, ουσιαστικά νωρίτερα από το διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ της 1ης και της 2ης.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -