Τιμάται και πάλι το έργο του Βασίλη Βαβυλουσάκη στην ασφάλιση

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σε παράλληλες εκδηλώσεις του πολυσυνεδρίου της ΓΣΕΕ συνταξιούχοι της ναυτιλίας και του τουρισμού τίμησαν σε σεμνό κλίμα τον Βασίλη Βαβυλουσάκη, για πολλά χρόνια διοικητή οργανισμών κοινωνικής ασφάλισης.

Για μία ακόμη φορά ο Βασίλης Βαβυλουσάκης τιμήθηκε για την εξυγίανση ,

εκσυγχρονισμό και διάφανη λειτουργία οργανισμών κοινωνικής ασφάλισης των οποίων πολλαπλασίασε την περιουσιακή τους κατάσταση αφήνοντας παρακαταθήκη σε συνταξιούχους και ασφαλισμένους.

Σε μια δήλωση του Βασίλης Βαβυλουσάκης αναφέρει ότι ευχαριστεί για μία ακόμη φορά που συνταξιούχοι τιμούν το έργο των Διοικητικών Συμβουλίων οργανισμών που είχε την τιμή να προεδρεύει και τόνισε ότι αυτοί οι οργανισμοί μακροημέρευσαν, γιατί τόσο ίδιος όσο και τα διοικητικά τους συμβούλια δεν έβαλαν το “χέρι στο μέλι” καταρχάς,

δεύτερο δούλεψαν με τεχνοκρατικά πρότυπα και ενδεδειγμένες αναλογιστικές μελέτες και προβλέψεις και τρίτον δούλεψαν με γνώμονα το συμφέρον των ασφαλισμένων .

Τα χρήματα ειδικά τα ξένα είναι ιερά όπως λέει ο Βασίλης Βαβυλουσάκης και πρέπει να τα σεβόμαστε πολλαπλάσια από αυτά του δικού μας υστερήματος .Δεν είμαι πλούσιος, έχω δεχθεί χτυπήματα της κακής αγοράς κάτω από τη ζώνη αλλά μπορώ να είμαι υπερήφανος που τίμησα ,τιμώ και θα τιμώ το όνομά μου και την επαγγελματική μου υπόσταση. Η κοινωνική ασφάλιση ,η ιδιωτική ασφάλιση μπορούν να δουλέψουν μόνο με ξεκάθαρες λύσεις ,διαφάνεια τιμιότητα,γνώση, ενσυναίσθηση και ανθρώπους με καθαρά χέρια. Οτιδήποτε άλλο είναι καταδικαστέο. Θα είμαι εδώ τόνισε ο Βασίλης Βαβυλουσάκης να υπερασπίζομαι τις αρχές μου και να συμβάλλω έστω ένα λιθαράκι στην εξυγίανση και στον πολιτισμό που πρέπει να αποπνέει ο όρος ασφάλιση όσο και αν αυτό δεν χαϊδεύει τα αυτιά κάποιων επίβουλων .

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -