Το Colourday Festival επιστρέφει στις 25 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Tο Colourday Festival επιστρέφει το Σάββατο 25 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ με σκοπό, όχι μόνο να ψυχαγωγήσει το κοινό, αλλά και να μεταδώσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα: Love Yourself. Find Your Colour.

«Σε μια εποχή που μαστίζεται από την βία, σε μια εποχή που θεωρείται μαγκιά να επιδεικνύεις όπλα και ναρκωτικά, σε μια εποχή που παιδιά φεύγουν άδικα εξαιτίας του bullying, νομίζω έχεις υποχρέωση να μιλήσεις», μας λέει ο οραματιστής και δημιουργός του φεστιβάλ και συνεχίζει.

«Σαν πατέρας δεν μπορώ να μείνω με σταυρωμένα τα χέρια. Θέλω τα παιδιά σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες να αντιληφθούν ότι η δύναμή τους βρίσκεται σε αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Στην καλοσύνη, στον σεβασμό, στην αγάπη για τον εαυτό τους και για τους γύρω τους».

Το Colourday Festival, λοιπόν, κάνει δυναμικό comeback και χρησιμοποιεί τη δυναμική του για να αναφερθεί στα πιο σημαντικά κοινωνικά θέματα. Το νέο λογότυπο σχηματίζει μια χρωματιστή καρδιά. «Πρόκειται για μια καρδιά που χτυπά δυνατή, υγιής και ευγενική για κάθε πλάσμα αυτού του κόσμου», αναφέρει. «Μια καρδιά που χτυπά με σεβασμό, αποδοχή, συμπόνια και αγάπη για κάθε καταπιεσμένο άνθρωπο, κάθε κακοποιημένο ζώο, κάθε φοβισμένο παιδί, κάθε περιθωριοποιημένο άτομο…».

Το «Love Yourself. Find Your Colour» επικεντρώνει, παράλληλα, στην αυτοπεποίθηση, τον αυτοσεβασμό, την αυτοεκτίμηση μέσα από τον προσδιορισμό των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του ατόμου. Η κάρτα που συνοδεύει τα εισιτήρια έχει ένα μήνυμα: «Εσύ είσαι ο κεντρικός χαρακτήρας της ζωής σου. Τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου όταν όλα γύρω σου μοιάζουν ίδια. Μην προσπαθείς να ταιριάξεις εφόσον γεννήθηκες για να ξεχωρίζεις. Βρες το χρώμα σου και μη φοβάσαι να δείξεις γύρω σου αυτό που πραγματικά είσαι. Δοκίμασε να σε αγαπήσεις σε βάθος και ανακάλυψε πως το μαζί είναι καλύτερο όταν ξέρεις ότι είσαι μοναδικός».

Αγαπώντας τον εαυτό μας, θωρακίζοντας τον οργανισμό μας, κυνηγώντας τα όνειρά μας, στηρίζοντας τις επιλογές μας γινόμαστε ευτυχισμένοι. Και αυτή η συναισθηματική ολοκλήρωση μπορεί μας οδηγεί στο να αγαπάμε, να φροντίζουμε, να αποδεχόμαστε και να προστατεύουμε τους γύρω μας για αυτό ακριβώς που είναι.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -