Saturday, 10 October 2025

Το Σινέ Παρί θα επαναλειτουργήσει τον Μάιο του 2024

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

H νέα εποχή για τον θρυλικό θερινό κινηματογράφο της Πλάκας και αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι των Αθηναίων, το Σινέ Παρί, ξεκινάει τον Μάιο του 2024.

Το ακίνητο, το οποίο είναι χαρακτηρισμένο ως νεότερο μνημείο, ανήκει πλέον στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τους νικητές των Βραβείων Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου 2023, ο γνωστός επιχειρηματίας ανακοίνωσε τη συμφωνία μεταξύ του Stelios Phlianthropic Foundation και της CEO του Cinobo, Δάφνης Μπεχτσή, σημειώνοντας ότι ο ιστορικός κινηματογράφος θα λειτουργήσει με την έναρξη της νέας σεζόν σε διαχείριση της οικογένειας Μπεχτσή και υπό την επιμέλεια του Cinobo.

Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη οικογένεια δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στον χώρο του κινηματογράφου και της κινηματογραφικής διανομής ταινιών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει δώσει ζωή σε τρεις κινηματογραφικές αίθουσες στην Αθήνα (τα θερινά Cine Αλεξάνδρα και Σινέ Φλερύ και το χειμερινό Αλεξάνδρα Europa Cinemas).

Έτσι, στο κτίριο της οδού Κυδαθηναίων 22 στην Πλάκα θα στεγάζεται από δω και πέρα το Stelios Foundation Conference Hall. Μετά την τελική του επισκευή θα αποτελείται από μια αίθουσα συνεδρίων χωρητικότητας μέχρι 200 ατόμων (όπου κάποτε φιλοξενούνταν το γνωστό κέντρο διασκέδασης Ζυγός) και έναν εξωτερικό χώρο, μια ταράτσα με θέα την Ακρόπολη, χωρητικότητας 400 καθισμάτων, όπου στεγαζόταν το ιστορικό Σινέ Παρί.

Ουσιαστικά, την επιμέλεια του προγράμματος του ανακαινισμένου Σινέ Παρί θα αναλάβει την ομάδα του Cinobo, της πλατφόρμας που έκανε τον πλούτο του παγκόσμιου κινηματογράφου προσβάσιμο σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ταυτόχρονα, όπως ανάφερε ο δημιουργός και ιδιοκτήτης των εμπορικών σημάτων easy, εγκαινιάζεται μια affiliate συνεργασία marketing μεταξύ του easycinema.gr, μέρους του easy family of brands, και του cinobo.com με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή τους σε Ελλάδα και Κύπρο με το easyCinema.com.cy.

Για 14η χρονιά ο sir Στέλιος Χατζηιωάννου τίμησε τους νέους επιχειρηματίες με τα Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece. Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Stelios Foundation Conference Hall απένειμε τρία βραβεία ύψους 100.000 ευρώ σε «νέους επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών». Οι εταιρείες που ξεχώρισαν προέρχονται από τον χώρο της «νέας οικονομίας» και είναι από αυτές που προσαρμόζονται στη μεταβαλλόμενη τεχνολογία και τη χρησιμοποιούν για την επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων.

Το πρώτο βραβείο, ύψους 50.000 ευρώ, απέσπασε η Δάφνη Μπεχτσή, ιδρύτρια της γνωστής πλατφόρμας ταινιών Cinobo.gr. Η ίδια δήλωσε για τη βράβευσή της: «Είναι πολύ τιμητικό να βλέπεις τη δουλειά και την αφοσίωση στο όραμά μας, αλλά και το γεγονός ότι το Cinobo είναι κάτι που έλειπε από τους θεατές αυτής της χώρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένειά μου, την easy family of brands, τον Στέλιο Χατζηιωάννου και το Stelios Philanthropic Foundation που δίνουν έμπνευση και στηρίζουν νέους επιχειρηματίες, και την ομάδα του Cinobo, που το έκαναν πραγματικότητα».

Το δεύτερο έπαθλο, ύψους 30.000 ευρώ, έλαβε ο youtuber Χρήστος Τσούνης για την εταιρεία του Financial Greeks, ενώ το τρίτο βραβείο ύψους 20.000 ευρώ δόθηκε στον Γιάννη Χοχώλη του e-shop Aithrio.com.

Εν κατακλείδι να αναφέρουμε ότι τo Stelios Foundation Conference Hall θα αξιοποιείται από δω και πέρα για εκδηλώσεις του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου, ενώ παράλληλα θα διατίθεται δωρεάν για φιλανθρωπικές οργανώσεις υπό προϋποθέσεις που θα θέσει το ίδρυμα.

Μπείτε στην ομάδα μας να ενημερώνεστε για όλα τα καλά νέα από το 1ο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε το Bestnews στο Facebook [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Newsletter

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καλά νέα που θα σας φτιάχνουν τη μέρα!